Leveranciers

Hieronder vindt u een lijst met onze belangrijkste leveranciers.

Stanley Healthcare

Stanley Healthcare levert complete, draadloze systemen voor het real time lokaliseren en traceren van voorwerpen en personen op basis van Real Time Location Systems (RTLS) binnen de gezondheidszorg.

Aginova

Aginova Inc. biedt sensor oplossingen aan die in de categorie vallen van "Internet of Things". Wij zijn gespecialiseerd in netwerkoplossingen met laag verbruik Wi-Fi sensoren die werken zowel met het web als met smart phones en tablets.

Aginova

BlooLoc

BlooLoc heeft de best mogelijke oplossing voor indoor positionering op basis van Bluetooth Low Energy. De technologie maakt het mogelijk om mobiele tags, maar ook BLE smartphones en tablets te localiseren en te volgen met een nauwkeurigheid van 1-2 meter. De infrastructuur bestaat uit eigen beacons (2-wegscommunicatie, transmit & receive) en basestations die een gateway zijn naar de cloud server. Het is vrij eenvoudig om te installeren en onderhoud is minimaal. De technologie van BlooLoc is reeds uitgerold in diverse reële omgevingen zoals supermarkten, ziekenhuizen, rusthuizen, bedrijfskantoren, scholen, militaire oefenkampen, etc. Het is een perfecte oplossing om personen (zoals bejaarden of kinderen), alsook voorwerpen en toestellen, te traceren.

BlooLoc

Cisco

Cisco levert consultancy, systeemintegratie, integratie en hosting voor internet-/ netwerkoplossingen. Tevens sluit Cisco partnerships met exclusief geselecteerde organisaties die een aanvulling vormen op zijn technologieën en diensten.

Check onze Technology Solution in de Cisco Marketplace.

Datalogic

Datalogic is producent van barcode readers, mobiele computers en RFID-systemen die toepasbaar zijn in de industriële sector, productie, transport, logistiek, gezondheidszorg en retail.

Essensium

Essensium’s eigen Real Time Location System (RTLS) platform EPS, dat gepatenteerd werd voor zijn unieke combinatie van hoge nauwkeurigheid, ver bereik en laag verbruik wordt vooral in "Smart logistics" ingezet. De toepassingen in de logistieke sector zijn er vooral op gericht logistieke stromen in kaart te brengen, goederenlocatie te controleren en automatiseren, aanrijdingen met vorkheftrucks te voorkomen, en goederen en mensen te tracken, zowel binnen als buiten. 

Essensium

Honeywell

Honeywell is een toonaangevende fabrikant van high-performance beeld- en laser gebaseerde hardware voor de captatie van gegevens, met inbegrip van robuuste mobiele computers en barcode scanners, radiofrequentie-identificatie-oplossingen, voice-enabled workflow en printoplossingen. Met de breedste product portfolio in de industrie van automatische identificatie en gegevensverzameling, biedt HSM oplossingen voor retail, gezondheidszorg, distributiecentra, field service en transport en logistieke bedrijven. Daarnaast biedt HSM geavanceerde software, service en professionele oplossingen waarmee klanten efficiënt data en activa kunnen beheren. Sinds 2007 Honeywell heeft verschillende bedrijven verworven zoals Handheld Producten, Metrologic, LXE, Intermec met inbegrip van Vocollect, Datamax-O'Neil en Movilizer om een leider in de Auto-ID markt te worden.

Honeywell

Mojix

Mojix is een Amerikaans bedrijf met een revolutionair nieuw concept voor RFID-systemen. Door te werken met technologie die is gebaseerd op ruimtecommunicatie, maken de oplossing van Mojix het mogelijk de complete supply chain van bedrijven te monitoren en te streamlinen.

Nordic ID

De Finse fabrikant Nordic ID is één van de marktleiders op het gebied van draadloze handterminals en draadloze apparatuur. Het is een pionier in het gebruik van RFID-technologie, ergonomisch design en innovatie.

Omni-ID

Omni-ID is gevestigd in Rochester, NY, en is vooral bekend vanwege haar gepatenteerde RFID technologie voor “on-metal” en “visual tagging”. De tags van Omni-ID hebben een zeer breed scala aan toepassingen voor het verbeteren van asset tracking, supply chain management en work-in-process. Omni-ID is de toonaangevende leverancier van RFID tags en visuele tagging systemen voor productie en logistiek, energie, IT assets en tool tracking. Omni-ID’s veelzijdige product familie biedt een complete range aan auto-ID oplossingen voor de meest uiteenlopende tracking en identificatie vraagstukken, met ongekende nauwkeurigheid, in elke denkbare omgeving.

Omni-ID

Printronix

Printronix levert geavanceerde printoplossingen voor de industriële markt en de distributieketen, zoals matrixlijnprinters en thermische en thermal transfer barcode printers.

PSi

PSi en PSi Laser zijn Duitse fabrikanten van fanfold printer oplossingen voor professionele toepassingen in de logistiek, industrie en handel. De printers maken gebruik van seriële dot matrix- en lasertechnologie.

Soti

Soti is wereldwijd leider in de ontwikkeling van mobile device management en beveiligingssoftware.

topsystem

topsystem is een Duitse fabrikant van spraakherkenningsoplossingen (o.a. Pick by Voice, put away, …). Doordat de topsystem-oplossingen betaalbaar en efficiënt zijn, wordt het gebruik van hun Voice-technologie ook toegankelijk voor middelgrote ondernemingen of lokale entiteiten van multinationals.

Toshiba Tec

Toshiba Tec Europe Retail Information Systems NV, met hoofdkantoor in Brussel , is in oktober 2000 ontstaan uit de samenvoeging van alle Europese filialen voor detailhandelcomputers en barcode- & RFID-printers.

Wavelink

Wavelink is een leverancier van sofware voor het beheer van de (mobiele) bedrijfsinfrastructuur.

Zebra

Zebra biedt technologieën aan die een virtuele stem geven aan de activa, de mensen en de transacties van een organisatie, waardoor organisaties een groter zakelijk potentieel ontsluiten. Het brede gamma aan markerings- en druktechnologieën, waaronder ook RFID en realtime lokaliseringsoplossingen, verheldert bedrijfskritische informatie om klanten te helpen doordachte zakelijke acties te ondernemen.

Zebra