Print & Apply

Afdrukken en automatisch aanbrengen van labels

Het belang van het automatiseren van het productieproces voor logistieke etiketten wordt vaak onderschat. Gewoon afdrukken is tegenwoordig nochtans niet voldoende. Dankzij het automatisch aanbrengen van labels op dozen en pallets bespaart u tijd en geld en vermindert u fouten.

Print & Apply

Onze printers en applicatoren zorgen ervoor dat de etiketten volautomatisch worden afgedrukt en aangebracht - met of zonder contact - op het product, de verpakking of het pallet. Dit kan zowel met voorbedrukte etiketten als met on-demand gedrukte etiketten. Onze applicatoren doen dit 100% nauwkeurig en zijn bovendien geschikt voor de meest veeleisende omgevingen.

Er is een Print & Apply oplossing voor ieders budget: wij hebben de oplossing die het best bij uw noden past op het vlak van snelheid, flexibiliteit en afmetingen van etiketten. Daarbij werken wij met de meest betrouwbare merken van printers en applicatoren. 

Deze print & apply oplossing kunt u perfect opzetten binnen een LabelEasy totaalformule die alles omvat vanaf het uittekenen van de technische oplossing, het installeren en in bedrijf stellen, de leveringen, het onderhoud tot de software-ondersteuning en de volledige integratie.

 

Lees hieronder wat onze klanten over deze oplossing vertellen: