Proof of Delivery (Bewijs van Levering)

Verhoog de efficiëntie en verlaag de kosten met IDdelivery

 

Gemiste leveringen en verkeerd verzonden zendingen zijn een verspilling van tijd en geld. Met de juiste Proof of Delivery (POD) oplossing, automatiseert u de gehele leveringscyclus. Volg goederen van verzending tot levering, en minimaliseer verliezen in elke fase. Met IDdelivery, onze proof of delivery (POD) applicatie kunt u de levering van goederen in realtime volgen. Alle pakketten, palletten of containers hebben een barcode met een uniek nummer dat is gekoppeld aan een pakbon. Elke bestuurder heeft een mobiel apparaat met ingebouwde barcodescanner die in realtime is verbonden met de centrale database. Bij de klant wordt elk artikel gescand. De ontvanger tekent voor ontvangst op het scherm van het apparaat of laat zijn e-ID kaart inlezen.

Extra leveringen / retours kunnen in de loop van de dag worden toegevoegd. Na elke levering wordt de ETA (Estimated Time of Arrival - geschatte aankomsttijd) opnieuw berekend voor elke volgende klant, omdat de positie elke 5 minuten wordt doorgestuurd.

IDdelivery voorkomt niet alleen klachten en frustratie voor de klant maar het verhoogt ook de efficiëntie van de bestuurder. Daarbovenop zorgt de realtime verbinding voor een snellere facturering.