Opvolging en beheer van activa (Asset tracking & management)

Helpt om de productiviteit van medewerkers te verbeteren, apparatuurgebruik te optimaliseren en operationele kosten te verlagen

Wanneer medewerkers in de industrie handmatig moeten opvolgen waar kritische toestellen zich bevinden, vraagt dat veel tijd, waardoor hun efficiëntie vermindert. Bovendien zijn ze meer geneigd om te hamsteren om te voorkomen dat ze tijd verliezen door het zoeken naar activa.

Met een geautomatiseerd systeem voor het volgen en beheren van activa worden de uitdagingen van de activa onzichtbaarheid in de industrie gemakkelijk overwonnen: ehoud het zicht op machines, gereedschappen, meetapparatuur en IT-apparatuur (desktop of notebook computers), en draagbare apparaten die worden gebruikt voor het bekijken en documenteren van informatie.

Wij bieden u drie mogelijkheden voor opvolging en beheer van activa:

Met barcodes

  IDasset:

  • Vereenvoudigde inventaris en beheer van activa 
  • Gemakkelijk data importeren of exporteren
  • Alles-in-een oplossing met etiketten, printer, mobiele toestellen en software

Barcodes zorgen voor een grote nauwkeurigheid en zichtbaarheid. Met behulp van draagbare scanners en onze IDasset software-oplossing kan u activa beheren en oplijsten, een inventaris en status update genereren en rapporteren over de resultaten.

 
Met RFID

RFID etiketten of tags laten toe om efficiënter te scannen aangezien u geen zichtlijn nodig hebt. In combinatie met onze IDasset software-oplossing, kunt u eveneens activa beheren en oplijsten, een inventaris en status update genereren en rapporteren over de resultaten.

 
Real-time beheer van activa

Met real-time beheer van activa hebt u een real-time overzicht van de status en de locatie van uw activa. Wij bieden u deze software platforms:

  • IDrtls (van PHI DATA) & ViZix (van onze partner Mojix): deze bieden een replay functie, heat maps en gevorderde statistieken en analyses
  • MobileView (door onze partner Extronics) om te volgen, te beheren, te alarmeren, te integreren en te visualiseren