PHI DATA zoekt strategische partner voor groeiambities

Published: 20 03 2018

Belgische specialist in Auto-ID-technologie zet in op sterke organische groei én gerichte overnames

Lees meer

PHI DATA sleept EU-aanbesteding in de wacht voor de implementatie van asset management oplossing

Published: 18 04 2017

Specialist in ID-automatisering PHI DATA uit Wemmel heeft een aanbesteding gewonnen die uitging van vier Europese instanties: het secretariaat-generaal van de Raad, het Hof van Justitie van de Europese Unie, de Europese Rekenkamer en het European University Institute. Voorwerp van de opdracht is de implementatie van een nieuw systeem voor asset management.

Lees meer

Mazda Motor Logistics Europe NV implementeert RFID-oplossing voor intelligent asset management

Published: 20 06 2016

Snellere tracking en registratie van “returnable assets”

Lees meer

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België gaan inventarisatie van kunstwerken automatiseren

Published: 31 05 2016

PHI DATA, specialist op het gebied van oplossingen voor automatische identificatie en lokalisatie, werkt voor de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten in België een uitgebreide RFID-oplossing uit voor de geautomatiseerde inventarisatie van 3.500 kunstwerken. De gebruikte hardware- en softwareoplossingen zullen het eveneens mogelijk maken alle bewegingen van de kunstwerken te traceren en automatisch de database met de 3.500 werken te updaten.

Lees meer

PHI DATA zit op kruissnelheid - Drie nieuwe aanwervingen ondersteunen strategische veranderingen

Published: 26 02 2015

PHI DATA, specialist op het gebied van oplossingen voor automatische identificatie, datacaptatie en lokalisatie, heeft drie nieuwe medewerkers aangetrokken. Daardoor kan PHI DATA nog sneller inspelen op de verschillende behoeften van klanten in de specifieke applicatiedomeinen waarvoor het geïntegreerde oplossingen aanbiedt.

Lees meer

In de media || Actual Care juni 2014: Barcodes voorkomen fouten met medicatie

Published: 20 01 2015

“Bij twee tot tien procent van alle medicatiegebruik in een ziekenhuis gebeuren fouten of vergissingen, blijkt uit diverse onderzoeken in Europa. Een gemiddeld ziekenhuis verdeelt jaarlijks zo’n 12 miljoen dosissen medicatie onder de patiënten. Per ziekenhuis dragen dus 240.000 tot 1.200.000 patiënten de gevolgen van fouten bij het ronddelen van de medicatie. De gevolgen zijn niet altijd onschuldig,” vertelt Linda Ilegems, Accountmanager Healthcare & Pharma bij PHI DATA.

Lees meer

PHI DATA verdeelt ‘Intelligent Locating Technology’ van Quuppa

Published: 15 01 2015

Real time location system lokaliseert met hoge nauwkeurigheid voorwerpen op de werkvloer die snel bewegen

Lees meer

PHI DATA gaat partnership aan met Essensium voor de commercialisatie van EPS, hoge precisie RTLS

Published: 21 10 2014

Wemmel - PHI DATA nv en Essensium nv gaan een formeel partnerschap aan. Daardoor zal de specialist in automatische identificatie, datacaptatie en lokalisatie het EPS (Essensium Positioning System) lokalisatiesysteem met hoge precisie in hun RTLS-oplossingen implementeren.

Lees meer

Artikel in Food Industry belicht laatste ontwikkelingen rond etikettering

Published: 22 09 2014

‘Smarter labelling’ is een trend die nog maar met mondjesmaat tot de voedingsindustrie doordringt. Nochtans is het een ideale manier om beter, sneller, kostenefficiënter en ecologischer te werken. Maar waarover gaat het eigenlijk? In een notendop: ingrepen die weinig of geen investering vereisen, nieuwe technologieën en andere verkoopsformules van de aanbieders. We geven u een overzicht van de belangrijkste aspecten van ‘smarter labelling’...

Lees meer

Nieuwe service PHI DATA voorkomt kopzorgen rond kalibratie van draadloze temperatuurtags

Published: 26 08 2014

Wie in België gebruikmaakt van een systeem voor condition monitoring, moet de tags één keer per jaar opnieuw kalibreren. Omdat dat veel tijd en geld kost, komt PHI DATA met een praktische oplossing: Calibration as a service. Ziekenhuis Sint-Trudo in Sint-Truiden en de apotheek van het UZ Leuven maken al gebruik van de nieuwe dienst.

Lees meer