Over PHI DATA

Als Auto-ID solution integrator adviseert, integreert en onderhoudt PHI DATA automatiserings- en optimalisatieoplossingen. We nemen onder andere buitendienst, distributie, werkvloer, ID-etikettering, temperatuurmonitoring en interne locatiebepaling voor onze rekening, doorheen de hele supply chain en in diverse sectoren. Door de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren en de doorgedreven klantgerichte service die we bieden, bekleedt PHI DATA al 35 jaar een vooraanstaande positie binnen deze sterk evoluerende sector.

Dankzij onze oplossingen beschikt uw organisatie altijd en snel over accurate informatie. Doordat de productiviteit van de dagelijkse bedrijfsvoering en de kwaliteit toenemen, verdient u bovendien uw investering al op korte termijn terug.

Als solution integrator werkt PHI DATA samen met "world class manufacturers". Dat betekent dat wij op zoek gaan naar de oplossing die het best past bij de noden van uw organisatie. Onze leidraad is onze filosofie, waarin Creativiteit, Competentie en Continuïteit centraal staan.

 

Algemene voorwaarden