TOP 5 in draadloos printen van etiketten
De uitdagingen in uw sector vragen vandaag om vernieuwende producten die niet enkel de productiviteit verhogen maar ook het gebruik van IT-resources optimaliseren. Dat ligt ook binnen uw handbereik als het gaat over het afdrukken van etiketten.
 
Wij stellen u graag 5 topproducten voor die u toelaten draadloos etiketten te printen en deze voordelen bieden:
 
- geen extra bekabeling nodig
- gebruik van het bestaande Wi-Fi netwerk
- meerdere computers kunnen de printer(s) gebruiken
De Printronix T8000 thermale printer biedt u een naadloze integratie en software. De eindgebruiker kan draadloos verbinden en met minimale uitvaltijd controle houden en de productiviteit verhogen.
Video

 

 

Met de ZQ500 draagbare printer van Zebra haalt u een erg robuuste printer in in huis met een uitstekende connectiviteit. Bovendien laat de ZQ500 zich eenvoudig integreren, beheren en onderhouden.
Video

 

 

De thermal desktop printer E-Class Mark III van Honeywell (Datamax-O'Neill) werd ontwikkeld om uw investering te laten renderen dankzij een eenvoudig design, een klein formaat en een lage prijs. Daarnaast is hij ook nog eens makkelijk te bedienen.
Video

 

 

Toshiba heeft met de B-FP3D een draagbare printer ontwikkeld die vooruitstrevende functionaliteiten biedt en gebruiksgemak voor diverse toepassingen.
PDF

 

 

Wil u simultaan printen in twee kleuren, dan is de CAB XC Serie een goede keuze. Geschikt voor het afdrukken van GHS etiketten volgens de nieuwste voorschriften!
Video

 

 

Uiteraard bieden wij ook alle etiketten en benodigdheden aan om optimaal en kostenefficiënt te printen.
 
Als u echt zonder zorgen wil printen dan kan u ook kiezen voor LabelEasy, een totaaloplossing waarbij u een vaste kost per etiket betaalt, inclusief een gepland leverings- en onderhoudsplan.
Wil u weten hoe u ook een van deze topproducten kan inzetten in uw omgeving? Neem dan vandaag contact op met het Printing & Labelling Solutions team. Zij beantwoorden graag uw vragen.
 
Tel. 02/456 91 94
PHI DATA NV - +32 (0)2 460 71 12 - www.phidata.be - access@phidata.be