Voor een adequate opvolging
van uw materiaal

Om uw diensten op een kostenefficiënte manier te verlenen, is een goed zicht op uw middelen cruciaal. Dankzij onze Asset Tracking & Inventory oplossing kunt u bijvoorbeeld werktuigen en wisselstukken op een zeer doeltreffende manier opvolgen. Zo maakt u komaf met het handmatig opvolgen van assets en het bijbehorende tijdsverlies.
Met onze oplossing voor Asset Tracking & Inventory IDasset registreert, inventariseert en beheert u uw middelen op een snelle en correcte manier. Daarbij maakt u gebruik van barcodes of RFID en mobiele scanners om data in te voeren. Het resultaat is een optimaal zicht op de locatie en de status van uw assets.

Voor een nog accurater overzicht van uw werkmiddelen raden we u onze realtime oplossing op basis van RFID aan. Via bijhorend softwareplatform kunt u zo assets in real time volgen, beheren en visualiseren. Dat laat u toe om nog sneller en resultaatgerichter diensten te verlenen.

Referenties

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.