Digitale ondersteuning
voor de buitendienst

Voor diensten- en nutsbedrijven is auto-ID een uitstekende manier om de werking van buitendiensten te optimaliseren. Via onze oplossing voor Field Service Management kunnen monteurs onderweg of bij klanten eenvoudig gegevens invoeren op hun professionele smartphone of tablet. Datzelfde toestel gebruiken ze ook om informatie op de server te consulteren. Met de Field Service Management tool kunt u bovendien centraal de planning, uitvoering en rapportering van mobiele medewerkers beheren.

Ons Field Service Management systeem laat toe om de productiviteit van uw mensen op de voet te volgen. Met de tool minimaliseert u tevens de kosten van brandstof en onderhoud van voertuigen. Deze oplossing is beschikbaar als totaalpakket, met webinterface, mobiele software, hardware en technische ondersteuning.

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.