De voordelen van
een geoptimaliseerd voorraadbeheer

Kampt uw bedrijf met moeilijk op te volgen voorraden, zoals wisselstukken voor technici, belangrijke verbruiksgoederen en voorraad voor projecten, dan is onze specifieke oplossing voor stock management onmisbaar. Hierbij maken we maximaal gebruik van barcodes en/of RFID-tags om de locaties en de goederen te identificeren. Handterminals registreren elke beweging van de voorraad in real time. Zo laten we medewerkers toe om veel efficiënter te werken en vermijdt u tegelijk stockbreuken en onnodige bestellingen.

Omdat elke actie en beweging in de historiek zichtbaar wordt, leent deze oplossing er zich perfect toe om analyses uit te voeren over de verbruiken per project, afdeling of klant.

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.