Voor een optimaal beheer
binnen uw magazijnmuren

Om efficiënt services te verlenen is een goed magazijnbeheer voor diensten- en nutsbedrijven noodzakelijk. Met onze IDwms® oplossing en de gepaste auto-ID-technologie hebt u alvast de instrumenten in handen om uw magazijnactiviteiten vlot en foutloos te laten verlopen.

Door elke magazijnlocatie en drager van uw goederen met een barcode-ID-nummer uit te rusten, kunt u voortaan alle goederenbewegingen binnen uw magazijn opvolgen: van ontvangst over opslag en picking tot en met de verzending. Dat zorgt voor een vlekkeloos locatiebeheer, minder administratie en een hogere productiviteit binnen uw magazijn. Via de software genereert u ook automatisch barcode-etiketten en andere documenten. Uiteraard staan wij garant voor een naadloze integratie van ons WMS met uw ERP.

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.