Printing & Labelling

  • Diensten- & Nutsbedrijven

Om goederen in je keten te kunnen traceren, is een efficiënt etiketteersysteem onmisbaar. Opdat je je zou kunnen concentreren op jouw kerntaken, willen wij het etiketteerproces zo gemakkelijk mogelijk voor je maken.

Met onze managed labelling solution bieden wij een alles-in-één-etiketteeroplossing, waarbij je enkel nog de rol met lege etiketten in de printer hoeft te stoppen. Je profiteert van een vast leveringsplan voor al jouw etiketten en toebehoren, inclusief een all-in onderhoudsplan. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over voorafgaande investeringen. Die service kunnen we ook combineren met applicators om labels automatisch op producten aan te brengen.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.