Warehouse Management

  • Diensten- & Nutsbedrijven

Om efficiënt services te verlenen is een goed magazijnbeheer voor diensten- en nutsbedrijven noodzakelijk. Met onze IDwms® oplossing en de gepaste auto-ID-technologie heb je alvast de instrumenten in handen om jouw magazijnactiviteiten vlot en foutloos te laten verlopen.

Door elke magazijnlocatie en drager van jouw goederen met een barcode-ID-nummer uit te rusten, kan je voortaan alle goederenbewegingen binnen je magazijn opvolgen: van ontvangst over opslag en picking tot en met de verzending. Dat zorgt voor een vlekkeloos locatiebeheer, minder administratie en een hogere productiviteit binnen jouw magazijn. Via de software genereer je ook automatisch barcode-etiketten en andere documenten. Uiteraard staan wij garant voor een naadloze integratie van ons WMS met jouw ERP.

Contacteer een expert

Kurt Nauwelaerts

Business Development Manager
Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor jouw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen jouw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent jouw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met jou om vervolgens een passend advies te geven.