fbpx

Personeelsveiligheid

  • Health & Care

In gezondheidsinstellingen met risico’s op het vlak van personeelsveiligheid is het interessant om in real time te weten waar je medewerkers zich bevinden. Dat geldt met name voor organisaties waar patiënten of bezoekers agressief uit de hoek kunnen komen.

Wij maken het mogelijk om medewerkers in gevaar snel te identificeren en te lokaliseren. Met één druk op de knop kan je medewerker aan zijn of haar collega’s laten weten dat hij zich in een gevaarlijke situatie bevindt. Dat gebeurt via een actieve RFID-tag  (wifi, BLE, LoRa) die communiceert naar een DECT of smartphone. Zo kan je meteen hulp uitsturen naar de juiste plaats en voorkomen dat gevaarlijke situaties escaleren.

Het resultaat: medewerkers voelen zich veiliger en kunnen hun job terug met vertrouwen uitoefenen. Bovendien is het mogelijk om de frequentie en de belangrijkste plaatsen van de agressie te analyseren om proactief risico’s te voorkomen.

De meest gebruikte oplossing vandaag is het MobileView-platform van Stanley Healthcare (AeroScout) – meer dan 50 ziekenhuizen in België maken er reeds gebruik van.

Contacteer een expert

Luc Van Gerwen

Business Development Manager
Als het over de gezondheidssector gaat, is Luc jouw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling en wil op jouw werkvloer graag meedenken en oplossingen voorstellen. Contacteer Luc voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.
This site is registered on wpml.org as a development site.