fbpx

Printing & Labelling

  • Health & Care

Binnen ons aanbod voor healthcare kan je kiezen tussen verschillende identificatiesystemen, zoals barcode of RFID. Die verhogen de efficiëntie en verminderen fouten, bijvoorbeeld bij het toedienen van medicatie. Als deel van ons totaalaanbod bieden wij eveneens alle bijbehorende printoplossingen aan.

Ook als je bijvoorbeeld gecentraliseerd etiketten wil afdrukken of het beheer van jouw etikettering uit handen wenst te geven, dan helpen we je daar graag bij. Zo kunnen we je een vaste prijs per etiket aanbieden – inclusief etiketten en toebehoren – zonder investering vooraf. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor alle onderhoud en ondersteuning. Als partner van GS1 Belgilux voldoen wij aan de wereldwijde standaarden, zodat je steeds voldoet aan de normen binnen de gezondheidssector.

Contacteer een expert

Luc Van Gerwen

Business Development Manager
Als het over de gezondheidssector gaat, is Luc jouw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling en wil op jouw werkvloer graag meedenken en oplossingen voorstellen. Contacteer Luc voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.
This site is registered on wpml.org as a development site.