Stock Management

  • Health & Care

Ook voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het vaak een uitdaging om voorraden van verbruiksgoederen efficiënt op te volgen. Een uitgekiende combinatie van mobiele computers en barcodes of passieve RFID-tags of-labels laat toe om goederen en voorraadlocaties snel en foutloos te identificeren, met een minimum aan administratie. Onze IDstock®-oplossing maakt het ook mogelijk om het verbruik per gebruiker of afdeling te analyseren. Dat geeft een beter zicht op eventuele knelpunten en helpt stockbreuken te voorkomen in de voorraadkamer.

Voor inventarisatie kan je ook gebruik maken van onze IDasset®-oplossing. Daarnaast bieden wij ook een oplossing die je helpt bij het naleven van de FMD-richtlijnen.

Contacteer een expert

Tim Vandevoorde

Business Development Manager
Als het over de gezondheidssector gaat, is Tim jouw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling en wil op jouw werkvloer graag meedenken en oplossingen voorstellen. Contacteer Tim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.