Warehouse Management

  • Health & Care

Een goed georganiseerd magazijn is in healthcare goud waard. Met een Warehouse Management System zoals IDwms® kan je de activiteiten binnen jouw magazijn efficiënter beheren. Hierbij geven we elke ‘drager’ – meestal een pallet – en elke magazijnlocatie een uniek barcode ID-nummer mee. Goederen identificeren we ook met barcodes of passieve RFID-codes. Met mobiele (RFID-)scanners kan je vervolgens alle goederenbewegingen registreren, van ontvangst over opslag en picking tot en met de verzending.

Zo kan je de goederenstroom op een efficiënte en foutloze manier beheren. Tegelijk verhoog je de productiviteit binnen het magazijn en krijg je realtime zicht op de voorraad. De scanners maken ook komaf met papierwerk in het magazijn. Dat vermindert de administratie aanzienlijk. Bovendien worden barcode-etiketten en andere documenten automatisch gegenereerd.

Voor een efficiëntere interne bevoorrading, optimalisatie van de voorraad van afdelingen en de tijdige aanvulling ervan kunnen zorginstellingen gebruik maken van onze IDhospitalsupply-oplossing op basis van barcode of RFID (met SAP-interface).

Contacteer een expert

Tim Vandevoorde

Business Development Manager
Als het over de gezondheidssector gaat, is Tim jouw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling en wil op jouw werkvloer graag meedenken en oplossingen voorstellen. Contacteer Tim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.