Workflow Management

  • Health & Care

Als zorginstelling kan je het verschil maken door jouw patiënten snel en efficiënt te helpen. Niet alleen verhogen betere doorlooptijden en lagere wachttijden de tevredenheid van patiënten, je verbetert meteen ook jouw operationele werking, wat kosten bespaart.

Met de juiste workflow oplossingen kan je nauwgezet toezien op de status en de locatie van patiënten, personeel, OK-ruimtes en andere middelen, zoals infuuspompen. Dat maakt snellere reactietijden mogelijk. Op die manier vermijd je vertragingen in starttijden en een inefficiënt gebruik van ruimte en tijd.

Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een geautomatiseerde identificatie van de kamerstatus. Zo krijgen OK-medewerkers accurate informatie over elke kamer. Via aangepaste meldingen kan je bovendien patiëntenbewegingen optimaliseren doorheen de verschillende fasen van de zorg.

De meest gebruikte oplossing is het MobileView platform van Stanley Healthcare (AeroScout) – meer dan 50 ziekenhuizen in België maken er reeds gebruik van.

Contacteer een expert

Tim Vandevoorde

Business Development Manager
Als het over de gezondheidssector gaat, is Tim jouw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling en wil op jouw werkvloer graag meedenken en oplossingen voorstellen. Contacteer Tim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.