fbpx

LabelEasy is een alles-in-één oplossing voor het printen van etiketten op maat van uw bedrijf. Het is een financiële formule waarbij u voortaan print aan een scherpe prijs per etiket. U leest het goed: u betaalt een prijs all-in. U hoeft geen printers meer aan te kopen, u heeft altijd voldoende etiketten, linten en andere verbruiksgoederen op voorraad, en wij staan in voor het onderhoud. Samengevat: u print, wij doen de rest.

Met LabelEasy maakt u het printen van etiketten niet alleen financieel voorspelbaar, de oplossing groeit ook mee met uw organisatie. Met LabelEasy sluit u een transparante overeenkomst die de operationele continuïteit garandeert. Zonder investering vooraf.

Kies voor gemoedsrust met LabelEasy: Eén contract – Eén oplossing – Eén prijs per etiket – Eén aanspreekpunt

Vertrouw op ons!

Met PHI DATA kiest u voor een betrouwbare partner met bijna 40 jaar expertise in alles wat etikettering en printing aangaat. Wij denken mee met onze klanten met als doel de operationele continuïteit te garanderen en processen te optimaliseren.

Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat wij weten welke uitdagingen etikettering vandaag met zich meebrengt. Vertrouw op ons voor een formule die u toelaat om meer met uw kerntaken bezig te zijn. De etikettering kan u met een gerust gemoed aan ons overlaten.

Voordelen

  • Eén aanspreekpunt voor al uw printers, linten, etiketten en verbruiksgoederen
  • Eén transparant contract op maat van uw organisatie
  • Een scherpe, vaste prijs per label
  • Operationele continuïteit gegarandeerd
  • Onderhoud inbegrepen
  • Geen investering vooraf
PHI DATA LabelEasy web

Dit zegt onze expert…

“Met LabelEasy spelen we nog beter in op de huidige behoeften van onze klanten en markttrends. In plaats van apart hun labels te bestellen, printers aan te kopen en onderhoudscontracten af te sluiten, kunnen ze nu bij ons terecht voor een all-in ‘label as a service’-formule. Naast tal van praktische voordelen bieden we bedrijven hiermee in de eerste plaats een enorme gemoedsrust.”

(Rudi Lambrechts, PHI DATA)

… en dit zeggen onze klanten

Ineos

“Voor ons is het belangrijk steeds operationeel te kunnen zijn. PHI DATA zorgt voor die garantie: van proactief onderhoud tot aanvullen van de voorraden.”

(Filip, Ineos Oxide)

essity 1 300x107 1

“De LabelEasy-oplossing beantwoordt aan al onze behoeften, zowel op het vlak van productiviteit als kostenbeheersing.”

(Fabien, Essity)

Volvo text logo 2100x350 1 300x50 1

“Dankzij LabelEasy kunnen wij ons op onze kerntaken richten. PHI DATA is er steeds om alles in de gaten te houden.”

(Kris, Volvo Group Logistics Services)

Printers

Voor een perfecte afdruk op uw etiketten of documenten is de juiste combinatie van printtechnologie, software en benodigdheden essentieel. Het aanbod printers waarvoor je bij PHI DATA terecht kan is zeer uitgebreid en sluit aan bij de verschillende noden en toepassingen. Of het nu om barcodelabels gaat of om een geïntegreerde RFID-tag, de kwaliteit van het printing materiaal vormt de basis voor een succesvolle oplossing. De juiste keuze van het type printer, de verbruiksmaterialen en de service is dan ook van zeer groot belang. Een goede afdruk van een barcode of een correct geprogrammeerde RFID-tag zorgt voor snelle scanning en minder datafouten en draagt dus bij tot een efficiënte oplossing.

Scanners

Barcodetechnologie is vandaag zo flexibel dat ze gebruikt kan worden voor taken zoals het volgen van de verplaatsing van voorraad, het traceren vanaf de grondstoffen tot een afgewerkt product, of als een manier om de productiviteit te verbeteren door het risico op fouten te verminderen en zo tijd te winnen. Het ontwerpen, afdrukken en aanbrengen van barcodes via labelprinters is nu eenvoudiger dan ooit, waardoor bedrijven die deze technologie toepassen een voorsprong hebben op degenen die nog steeds aarzelen om de sprong te wagen.

Mobiele toestellen

Voor een optimale gegevensverzameling is het belangrijk dat je medewerkers kunnen rekenen op de juiste mobiele terminals. PHI DATA biedt een gamma van hoogwaardige en betrouwbare terminals die het mogelijk maken gegevens te verzamelen, te verwerken en uit te wisselen met jouw achterliggende bedrijfssystemen voor een real-time informatiestroom.

Etiketten en benodigdheden

Met meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van printmedia (etiketten en benodigdheden) beschikt PHI DATA over een breed aanbod aan etiketten en aanverwante artikelen. PHI DATA adviseert je graag bij de keuze van de juiste benodigdheden voor jouw toepassing.

Voor alles wat printers, scanners, mobiele toestellen en aanverwante verbruiksgoederen betreft kan je steeds contact opnemen via sales@phidata.be. De juiste expert zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je met raad en daad bij te staan bij de keuze van de toestellen of goederen die het best geschikt zijn voor jouw toepassing en omgeving.

Om goederen in je keten te kunnen traceren, is een efficiënt etiketteersysteem onmisbaar. Opdat je je zou kunnen concentreren op jouw kerntaken, willen wij het etiketteerproces zo gemakkelijk mogelijk voor je maken.

Met onze managed labelling solution bieden wij een alles-in-één-etiketteeroplossing, waarbij je enkel nog de rol met lege etiketten in de printer hoeft te stoppen. Je profiteert van een vast leveringsplan voor al jouw etiketten en toebehoren, inclusief een all-in onderhoudsplan. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over voorafgaande investeringen. Die service kunnen we ook combineren met applicators om labels automatisch op producten aan te brengen.

Om efficiënt services te verlenen is een goed magazijnbeheer voor diensten- en nutsbedrijven noodzakelijk. Met onze IDwms® oplossing en de gepaste auto-ID-technologie heb je alvast de instrumenten in handen om jouw magazijnactiviteiten vlot en foutloos te laten verlopen.

Door elke magazijnlocatie en drager van jouw goederen met een barcode-ID-nummer uit te rusten, kan je voortaan alle goederenbewegingen binnen je magazijn opvolgen: van ontvangst over opslag en picking tot en met de verzending. Dat zorgt voor een vlekkeloos locatiebeheer, minder administratie en een hogere productiviteit binnen jouw magazijn. Via de software genereer je ook automatisch barcode-etiketten en andere documenten. Uiteraard staan wij garant voor een naadloze integratie van ons WMS met jouw ERP.

Kampt je bedrijf met moeilijk op te volgen voorraden, zoals wisselstukken voor technici, belangrijke verbruiksgoederen en voorraad voor projecten, dan is onze specifieke oplossing voor stock management onmisbaar. Hierbij maken we maximaal gebruik van barcodes en/of RFID-tags om de locaties en de goederen te identificeren. Handterminals registreren elke beweging van de voorraad in real time. Zo laten we medewerkers toe om veel efficiënter te werken en vermijd je tegelijk stockbreuken en onnodige bestellingen.

Omdat elke actie en beweging in de historiek zichtbaar wordt, leent deze oplossing er zich perfect toe om analyses uit te voeren over de verbruiken per project, afdeling of klant.

This site is registered on wpml.org as a development site.