fbpx

LabelEasy is een alles-in-één oplossing voor het printen van etiketten op maat van uw bedrijf. Het is een financiële formule waarbij u voortaan print aan een scherpe prijs per etiket. U leest het goed: u betaalt een prijs all-in. U hoeft geen printers meer aan te kopen, u heeft altijd voldoende etiketten, linten en andere verbruiksgoederen op voorraad, en wij staan in voor het onderhoud. Samengevat: u print, wij doen de rest.

Met LabelEasy maakt u het printen van etiketten niet alleen financieel voorspelbaar, de oplossing groeit ook mee met uw organisatie. Met LabelEasy sluit u een transparante overeenkomst die de operationele continuïteit garandeert. Zonder investering vooraf.

Kies voor gemoedsrust met LabelEasy: Eén contract – Eén oplossing – Eén prijs per etiket – Eén aanspreekpunt

Vertrouw op ons!

Met PHI DATA kiest u voor een betrouwbare partner met bijna 40 jaar expertise in alles wat etikettering en printing aangaat. Wij denken mee met onze klanten met als doel de operationele continuïteit te garanderen en processen te optimaliseren.

Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat wij weten welke uitdagingen etikettering vandaag met zich meebrengt. Vertrouw op ons voor een formule die u toelaat om meer met uw kerntaken bezig te zijn. De etikettering kan u met een gerust gemoed aan ons overlaten.

Voordelen

  • Eén aanspreekpunt voor al uw printers, linten, etiketten en verbruiksgoederen
  • Eén transparant contract op maat van uw organisatie
  • Een scherpe, vaste prijs per label
  • Operationele continuïteit gegarandeerd
  • Onderhoud inbegrepen
  • Geen investering vooraf
PHI DATA LabelEasy web

Dit zegt onze expert…

“Met LabelEasy spelen we nog beter in op de huidige behoeften van onze klanten en markttrends. In plaats van apart hun labels te bestellen, printers aan te kopen en onderhoudscontracten af te sluiten, kunnen ze nu bij ons terecht voor een all-in ‘label as a service’-formule. Naast tal van praktische voordelen bieden we bedrijven hiermee in de eerste plaats een enorme gemoedsrust.”

(Rudi Lambrechts, PHI DATA)

… en dit zeggen onze klanten

Ineos

“Voor ons is het belangrijk steeds operationeel te kunnen zijn. PHI DATA zorgt voor die garantie: van proactief onderhoud tot aanvullen van de voorraden.”

(Filip, Ineos Oxide)

essity 1 300x107 1

“De LabelEasy-oplossing beantwoordt aan al onze behoeften, zowel op het vlak van productiviteit als kostenbeheersing.”

(Fabien, Essity)

Volvo text logo 2100x350 1 300x50 1

“Dankzij LabelEasy kunnen wij ons op onze kerntaken richten. PHI DATA is er steeds om alles in de gaten te houden.”

(Kris, Volvo Group Logistics Services)

Printers

Voor een perfecte afdruk op jouw etiketten of documenten is de juiste combinatie van printtechnologie, software en benodigdheden essentieel. Het aanbod printers waarvoor je bij PHI DATA terecht kan is zeer uitgebreid en sluit aan bij de verschillende noden en toepassingen. Of het nu om barcodelabels gaat of om een geïntegreerde RFID-tag, de kwaliteit van het printing materiaal vormt de basis voor een succesvolle oplossing. De juiste keuze van het type printer, de verbruiksmaterialen en de service is dan ook van zeer groot belang. Een goede afdruk van een barcode of een correct geprogrammeerde RFID-tag zorgt voor snelle scanning en minder datafouten en draagt dus bij tot een efficiënte oplossing.

Scanners

Barcodetechnologie is vandaag zo flexibel dat ze gebruikt kan worden voor taken zoals het volgen van de verplaatsing van voorraad, het traceren vanaf de grondstoffen tot een afgewerkt product, of als een manier om de productiviteit te verbeteren door het risico op fouten te verminderen en zo tijd te winnen. Het ontwerpen, afdrukken en aanbrengen van barcodes via labelprinters is nu eenvoudiger dan ooit, waardoor bedrijven die deze technologie toepassen een voorsprong hebben op degenen die nog steeds aarzelen om de sprong te wagen.

Mobiele toestellen

Voor een optimale gegevensverzameling is het belangrijk dat jouw medewerkers kunnen rekenen op de juiste mobiele terminals. PHI DATA biedt een gamma van hoogwaardige en betrouwbare terminals die het mogelijk maken gegevens te verzamelen, te verwerken en uit te wisselen met jouw achterliggende bedrijfssystemen voor een real-time informatiestroom.

Etiketten en benodigdheden

Met meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van printmedia (etiketten en benodigdheden) beschikt PHI DATA over een breed aanbod aan etiketten en aanverwante artikelen. PHI DATA adviseert je graag bij de keuze van de juiste benodigdheden voor jouw toepassing.

Voor alles wat printers, scanners, mobiele toestellen en aanverwante verbruiksgoederen betreft kan je steeds contact opnemen via sales@phidata.be. De juiste expert zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je met raad en daad bij te staan bij de keuze van de toestellen of goederen die het best geschikt zijn voor jouw toepassing en omgeving.

In de meeste productieomgevingen is het essentieel om snel te kunnen werken. Automatisch gedrukte identificatielabels aanbrengen is bijgevolg een must. Wij implementeren automatische print & apply-systemen die perfect synchroon met de productiestroom verlopen. Doordat ze volautomatisch en zeer nauwkeurig zijn, besparen ze je heel wat tijd en geld.

Specifieke applicatormodules brengen de etiketten op een zeer efficiënte manier aan op de producten of verpakking. Daarvoor worden ze langs alle zijden doorgerold, geblazen of aangedrukt. De nodige aansturing verloopt via etiketteringssoftware, die is afgestemd op de reglementering binnen jouw specifieke sector.

Welke print & apply-opstellingen zijn mogelijk?

Het antwoord op deze vraag vind je in de video. Al zijn dit maar een aantal mogelijke opstellingen. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw omgeving.

We mogen de rol van het magazijn binnen industriële omgevingen niet onderschatten. Grondstoffen, halffabricaten, afgewerkte producten, allemaal krijgen ze er een tijdelijk onderkomen. Een sterk magazijnbeheer is dan ook cruciaal om jouw site efficiënt te laten functioneren.

Voor de industrie leveren wij met IDwms® een gebruikersvriendelijke software voor magazijnbeheer, die ondersteuning krijgt van auto-ID-technologie. Elke ‘drager’ – doorgaans een pallet – en elke magazijnlocatie rusten wij uit met een uniek barcode ID-nummer. Dat laat toe om via mobiele terminals alle interne goederenbewegingen op de voet te volgen. Zo kan je magazijnlocaties tijdig herbevoorraden, productielijnen snel van de juiste goederen voorzien en afgewerkte producten vlot beheren. De software zorgt er verder voor dat barcode-etiketten en andere documenten automatisch afgedrukt worden. Vanzelfsprekend integreren wij het WMS met jouw achterliggende systemen en genereert de software de gewenste rapportages.

Op productiesites komen vaak grote hoeveelheden grondstoffen tegelijk binnen. Daarnaast vertrekken er hoge volumes afgewerkte producten. Een passief RFID-leessysteem is de oplossing om snel volledige pallets goederen bij de ontvangst of de verzending uit te lezen. Aangezien dit volautomatisch gebeurt, heb je er geen kostbaar personeel voor nodig. Meegenomen is dat codes ook niet direct zichtbaar moeten zijn.

Deze oplossing versnelt niet enkel de ontvangst en verzending, door de zeer hoge leesratio is het systeem uiterst betrouwbaar. Het volautomatisch leessysteem bied je verder een beter inzicht in de toeleveringsketen. Zo krijg je alle in- en uitgaande goederen per kade in kaart, inclusief het exacte tijdstip waarop ze gepasseerd zijn.

Binnen productieomgevingen is het een hele uitdaging om de locatie en status van interne transportmiddelen accuraat bij te houden. Nochtans is het belangrijk om te weten hoeveel items je gebruikt, waar ze zijn en wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Via RFID-tags kan je in realtime alle verplaatsingen van trolleys opvolgen. In de fabriek plaatsen we RFID-poorten, die elk item – en de richting waarin die rijdt – detecteren. Zo maak je komaf met het zoeken naar trolleys.

Op basis van bepaalde criteria is het mogelijk om waarschuwingen te triggeren die aangeven dat het transportmiddel een onderhoudsbeurt nodig heeft. Zo maak je de stap naar proactief onderhoud, wat de downtime en het aantal productieonderbrekingen verlaagt. Met deze oplossing wordt het ook een koud kunstje om rapporten omtrent de onderhoudsbeurten te genereren, bijvoorbeeld per maand of per type kar.

De juiste transportmiddelen tijdig aanleveren aan soms wel honderden werkplekken, het is voor de huidige procesindustrie een grote uitdaging. Bovendien is het geen sinecure om duizenden dragers te beheren volgens de prioriteit van klantenorders en het FIFO-principe.

Hierbij kunnen we helpen door alle WIP-dragers (Work in Progress) van RFID-tags te voorzien. Zo beschik je steeds over realtime gegevens die toelaten om grondstoffen en onderdelen tijdig op alle werkplekken te leveren. Met een efficiënte workflow managementoplossing vermijd je niet alleen downtime maar ook foute productcombinaties. Bovendien verhoog je de productiedoorvoer en arbeidsproductiviteit. Doordat het mogelijk wordt om lean te werken, vermindert ook de voorraad aan de lijn.

This site is registered on wpml.org as a development site.