Correcte leveringen
via Proof of Delivery

Wilt u als retailer of distributeur sterk staan op het vlak van service, dan moet u klanten stipte en correcte leveringen kunnen garanderen. IDdelivery®, onze Proof of Delivery (POD) oplossing biedt u alvast een perfect zicht op wat waar is geleverd. Bovendien kunt u klanten steeds de juiste informatie over hun zending geven.

Onze POD-tool maakt het mogelijk om de totale leveringscyclus te automatiseren: van de belading van de vrachtwagen over de route en de timing van de aankomst tot het tekenen voor ontvangst – eventueel via eID. Dankzij auto-ID-scanning en de ingebouwde GPS-functionaliteit volgt u zendingen op de voet.
Zo hebt u steeds realtime informatie over de leveringsrondes binnen handbereik, zowel voor uzelf als voor klanten. Bovendien laat de mobiele handscanner bestuurders toe om productiever te werken en verlaagt de kans op fouten, aangezien de manuele administratie vermindert. Dankzij de geautomatiseerde processen kunt u ook sneller factureren en slimmer omgaan met retours.

Referenties

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.