Al uw voorraden
onder controle

Voor retailers en distributeurs is het een uitdaging om de voorraad – en dus ook de kosten – binnen de perken te houden. Dat geldt zeker als uw aantal referenties gestaag stijgt of wanneer u binnen een omnichannelomgeving voorraad voor diverse kanalen moet aanhouden.

Onze voorraadbeheersoplossing biedt u een optimaal zicht op de stock binnen uw (centraal) magazijn. Dat helpt bijvoorbeeld om steeds de minimumvoorraad van belangrijke artikelen te garanderen en obsolete stock tijdig te spotten. Tegelijk maakt u komaf met fouten en het zoeken naar items. Voor een optimale wisselwerking tussen systemen koppelen we de oplossing aan uw WMS of ERP-systeem.

Referenties

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.