Warehouse Management System
met oog voor retailers en distributeurs

Voor veel bedrijven binnen de sector is een goed magazijnbeheer een grote uitdaging. Niet alleen wordt steeds vaker aan consumenten geleverd, ook b2b-klanten plaatsen steeds kleinere bestellingen om hun eigen voorraad binnen de perken te houden.

Onze oplossing IDwms® biedt u de gepaste ondersteuning om uiteenlopende magazijnactiviteiten te beheren. Via barcodes en mobiele terminals laten we toe om alle goederenbewegingen te registreren: van ontvangst over stockage en picking tot en met de verzending. Zo kunt u via het WMS vlot de locaties beheren en uw activiteiten aansturen. Dat zorgt voor minder administratie, een hogere productiviteit en een efficiënte herbevoorrading. De software genereert ook automatisch barcode-etiketten en andere documenten. Door het WMS met uw ERP te integreren brengen we ook uw informatiestromen op één lijn.

Wilt u extra snel en handenvrij orders verzamelen, dan kunt u eveneens kiezen voor voicepicking in plaats van barcodescanning. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.