Houd uw assets
in het vizier

Een efficiënt asset management laat toe om uw broodnodige werkmiddelen te inventariseren en te beheren. We denken hierbij bijvoorbeeld aan medische apparatuur, rolstoelen of bedden. Hiervoor kunnen we zowel barcodes als passieve of actieve (Wi-Fi, BLE, LoRa) RFID inzetten. Met speciale labels en tags is het zelfs mogelijk om moeilijker te labelen apparatuur op een duurzame manier te identificeren.

Via een realtime asset management-oplossing kunt u checken of apparatuur en materiaal (nog) beschikbaar is op een bepaalde locatie. Doordat medewerkers weten welke assets op welke locaties aanwezig zijn, verliezen ze minder tijd en verhoogt hun efficiëntie. We kunnen ook zorgen voor een realtime opvolging van de status en de locatie van uw assets. Dat maakt het mogelijk om het gebruik en de aanschaf van uw middelen nog meer te optimaliseren.

De meest gebruikte realtime oplossing voor asset management en tracering is het MobileView platform van Stanley Healthcare (AeroScout) – meer dan 50 ziekenhuizen in België maken er reeds gebruik van. Er bestaan integraties met Ultimo en Carl Software.

Onze IDasset®-oplossing kan u inzetten voor het registeren en inventariseren van uw assets. Deze inventarisoplossing registreert in eerste instantie al uw assets (gebruiksgoederen / activa) om die in een later stadium snel en correct op te volgen. U gebruikt barcodes of kiest voor RFID voor een nog snellere inventarisatie.

Stanley Healthcare          Ultimo          Carl Software

Referenties

Talk to an expert

Luc Van Gerwen

Luc Van Gerwen, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Luc uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling en wil op uw werkvloer graag meedenken en oplossingen voorstellen. Contacteer Luc voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.