Houd uw assets
in het vizier

Een efficiënt asset management laat toe om uw broodnodige werkmiddelen te inventariseren en te beheren. We denken hierbij bijvoorbeeld aan medische apparatuur, rolstoelen of bedden. Hiervoor kunnen we zowel barcodes als RFID inzetten. Met speciale labels en tags is het zelfs mogelijk om moeilijker te labelen apparatuur op een duurzame manier te identificeren.

Via een asset management oplossing kunt u checken of apparatuur en materiaal (nog) beschikbaar is op een bepaalde locatie. Doordat medewerkers weten welke assets op welke locaties aanwezig zijn, verliezen ze minder tijd en verhoogt hun efficiëntie. We kunnen ook zorgen voor een realtime opvolging van de status en de locatie van uw assets. Dat maakt het mogelijk om het gebruik en de aanschaf van uw middelen nog meer te optimaliseren.

Referenties

Talk to an expert

Wim Verduyn, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Wim uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling door en door en kan op uw werkvloer snel de vinger leggen op eventuele verbeterpunten. Contacteer Wim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.

Informatie i.v.m. maatregelen rond Corona virus


PHI DATA heeft de snel veranderende situatie met het Coronavirus nauwlettend gevolgd. We houden ons aan de richtlijnen van de Belgische regering en hebben doortastende maatregelen genomen om de veiligheid van onze werknemers, klanten en partners te verzekeren.