Printers, scanners,
mobiele computers en etiketten

PHI DATA is uw betrouwbare partner in alle afdelingen van uw zorginstelling wat betreft hardware (label-, card- of RFID-printers, barcode- of RFID-scanners, mobiele computers) en verbruiksartikelen (etiketten, polsbandjes, ID-cards en tags).

Printers

Voor een perfecte afdruk op uw etiketten of documenten is de juiste combinatie van printtechnologie, software en benodigdheden essentieel. Het aanbod printers waarvoor u bij PHI DATA terecht kan is zeer uitgebreid en sluit aan bij de verschillende noden en toepassingen in de healthcare. Of het nu om barcodelabels gaat of om een geïntegreerde RFID-tag, de kwaliteit van het printing materiaal vormt de basis voor een succesvolle oplossing. De juiste keuze van het type printer, de verbruiksmaterialen en de service is dan ook van zeer groot belang. Een goede afdruk van een barcode of een correct geprogrammeerde RFID-tag zorgt voor snelle scanning en minder datafouten en draagt dus bij tot een efficiënte oplossing.

Scanners

Barcodetechnologie is vandaag zo flexibel dat ze gebruikt kan worden voor taken zoals het volgen van de verplaatsing van voorraad, het traceren vanaf de apotheek tot bij de patiënt, of als een manier om de productiviteit te verbeteren door het risico op fouten te verminderen en zo tijd te winnen. Het ontwerpen, afdrukken en aanbrengen van barcodes via labelprinters is nu eenvoudiger dan ooit, waardoor organisaties die deze technologie toepassen een voorsprong hebben op degenen die nog steeds aarzelen om de sprong te wagen.

Mobiele toestellen

Voor een optimale gegevensverzameling is het belangrijk dat uw medewerkers kunnen rekenen op de juiste mobiele terminals. PHI DATA biedt een gamma van hoogwaardige en betrouwbare terminals die het mogelijk maken gegevens te verzamelen, te verwerken en uit te wisselen met uw achterliggende IT-systemen voor een realtime informatiestroom.

Etiketten en benodigdheden

Met meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van printmedia (etiketten, polsbandjes, ID-cards, tags  en benodigdheden) beschikt PHI DATA over een breed aanbod aan etiketten en aanverwante artikelen. PHI DATA adviseert u graag bij de keuze van de juiste benodigdheden voor uw toepassing.

Voor alles wat printers, scanners, mobiele toestellen en aanverwante verbruiksgoederen betreft kan u steeds contact opnemen via sales@phidata.be. De juiste expert zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om u met raad en daad bij te staan bij de keuze van de toestellen of goederen die het best geschikt zijn voor uw toepassing en omgeving.