Garandeer de veiligheid
van uw medewerkers

In gezondheidsinstellingen met risico’s op het vlak van personeelsveiligheid is het interessant om in real time te weten waar uw medewerkers zich bevinden. Dat geldt met name voor organisaties waar patiënten of bezoekers agressief uit de hoek kunnen komen.

Wij maken het mogelijk om medewerkers in gevaar snel te identificeren en te lokaliseren. Met één druk op de knop kan uw medewerker aan zijn of haar collega’s laten weten dat hij zich in een gevaarlijke situatie bevindt. Dat gebeurt via een RFID-tag die communiceert met het wifinetwerk. Zo kunt u meteen hulp uitsturen en voorkomen dat gevaarlijke situaties escaleren.

Het resultaat: medewerkers voelen zich veiliger en kunnen hun job terug met vertrouwen uitoefenen. Bovendien is het mogelijk om de frequentie en de belangrijkste plaatsen van de agressie te analyseren om proactief risico’s te voorkomen.

Referenties

Talk to an expert

Wim Verduyn, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Wim uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling door en door en kan op uw werkvloer snel de vinger leggen op eventuele verbeterpunten. Contacteer Wim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.

Informatie i.v.m. maatregelen rond Corona virus


PHI DATA heeft de snel veranderende situatie met het Coronavirus nauwlettend gevolgd. We houden ons aan de richtlijnen van de Belgische regering en hebben doortastende maatregelen genomen om de veiligheid van onze werknemers, klanten en partners te verzekeren.