Printen en labellen
met gezond verstand

Binnen ons aanbod voor healthcare kunt u kiezen tussen verschillende identificatiesystemen, zoals barcode of RFID. Die verhogen de efficiëntie en verminderen fouten, bijvoorbeeld bij het toedienen van medicatie. Als deel van ons totaalaanbod bieden wij eveneens alle bijbehorende printoplossingen aan.

Ook als u bijvoorbeeld gecentraliseerd etiketten wil afdrukken of het beheer van uw etikettering uit handen wenst te geven, dan helpen we u daar graag bij. Zo kunnen we u een vaste prijs per etiket aanbieden – inclusief etiketten en toebehoren – zonder investering vooraf. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle onderhoud en ondersteuning. Als partner van GS1 Belgilux voldoen wij aan de wereldwijde standaarden, zodat u steeds voldoet aan de normen binnen de gezondheidssector.

Talk to an expert

Luc Van Gerwen

Luc Van Gerwen, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Luc uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling en wil op uw werkvloer graag meedenken en oplossingen voorstellen. Contacteer Luc voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.