Oog voor optimaal
voorraadbeheer

Ook voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het vaak een uitdaging om voorraden van verbruiksgoederen efficiënt op te volgen. Een uitgekiende combinatie van mobiele computers en barcodes of passieve RFID-tags of-labels laat toe om goederen en voorraadlocaties snel en foutloos te identificeren, met een minimum aan administratie. Onze IDstock®-oplossing maakt het ook mogelijk om het verbruik per gebruiker of afdeling te analyseren. Dat geeft een beter zicht op eventuele knelpunten en helpt stockbreuken te voorkomen in de voorraadkamer.

Voor inventarisatie kan u ook gebruik maken van onze IDasset®-oplossing. Daarnaast bieden wij ook een oplossing die u helpt bij het naleven van de FMD-richtlijnen.

Referenties

Talk to an expert

Wim Verduyn, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Wim uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling door en door en kan op uw werkvloer snel de vinger leggen op eventuele verbeterpunten. Contacteer Wim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.