Oog voor optimaal
voorraadbeheer

Ook voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het vaak een uitdaging om voorraden van verbruiksgoederen efficiënt op te volgen. Een uitgekiende combinatie van pda’s en barcodes of RFID-tags laat toe om goederen en voorraadlocaties snel en foutloos te identificeren, met een minimum aan administratie. De oplossing maakt het ook mogelijk om het verbruik per gebruiker of afdeling te analyseren. Dat geeft een beter zicht op eventuele knelpunten en helpt stockbreuken te voorkomen in de voorraadkamer.

Referenties

Talk to an expert

Wim Verduyn, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Wim uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling door en door en kan op uw werkvloer snel de vinger leggen op eventuele verbeterpunten. Contacteer Wim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.

Informatie i.v.m. maatregelen rond Corona virus


PHI DATA heeft de snel veranderende situatie met het Coronavirus nauwlettend gevolgd. We houden ons aan de richtlijnen van de Belgische regering en hebben doortastende maatregelen genomen om de veiligheid van onze werknemers, klanten en partners te verzekeren.