Warehouse Management stroomlijnt
uw magazijnactiviteiten

Een goed georganiseerd magazijn is in healthcare goud waard. Met een Warehouse Management System zoals IDwms® kunt u de activiteiten binnen uw magazijn efficiënter beheren. Hierbij geven we elke ‘drager’ – meestal een pallet – en elke magazijnlocatie een uniek barcode ID-nummer mee. Goederen identificeren we ook met barcodes of passieve RFID-codes. Met mobiele (RFID-)scanners kunt u vervolgens alle goederenbewegingen registreren, van ontvangst over opslag en picking tot en met de verzending.

Zo kunt u de goederenstroom op een efficiënte en foutloze manier beheren. Tegelijk verhoogt u de productiviteit binnen het magazijn en krijgt u realtime zicht op de voorraad. De scanners maken ook komaf met papierwerk in het magazijn. Dat vermindert de administratie aanzienlijk. Bovendien worden barcode-etiketten en andere documenten automatisch gegenereerd.

Voor een efficiëntere interne bevoorrading, optimalisatie van de voorraad van afdelingen en de tijdige aanvulling ervan kunnen zorginstellingen gebruik maken van onze IDhospitalsupply-oplossing op basis van barcode of RFID (met SAP-interface).

Talk to an expert

Wim Verduyn, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Wim uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling door en door en kan op uw werkvloer snel de vinger leggen op eventuele verbeterpunten. Contacteer Wim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.