Doordachte workflows geven
productiviteit een boost

Als zorginstelling kunt u het verschil maken door uw patiënten snel en efficiënt te helpen. Niet alleen verhogen betere doorlooptijden en lagere wachttijden de tevredenheid van patiënten, u verbetert meteen ook uw operationele werking, wat kosten bespaart.

Met de juiste workflow oplossingen kunt u nauwgezet toezien op de status en de locatie van patiënten, personeel, OK-ruimtes en andere middelen, zoals infuuspompen. Dat maakt snellere reactietijden mogelijk. Op die manier vermijdt u vertragingen in starttijden en een inefficiënt gebruik van ruimte en tijd.

Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een geautomatiseerde identificatie van de kamerstatus. Zo krijgen OK-medewerkers accurate informatie over elke kamer. Via aangepaste meldingen kunt u bovendien patiëntenbewegingen optimaliseren doorheen de verschillende fasen van de zorg.

De meest gebruikte oplossing is het MobileView platform van Stanley Healthcare (AeroScout) – meer dan 50 ziekenhuizen in België maker er reeds gebruik van.

Referenties

Talk to an expert

Wim Verduyn, Business Development Manager

Als het over de gezondheidssector gaat, is Wim uw beste gesprekspartner. Hij kent de werking van een gezondheidsinstelling door en door en kan op uw werkvloer snel de vinger leggen op eventuele verbeterpunten. Contacteer Wim voor patiëntveiligheid, personeelsveiligheid, asset management, tracking & tracing enz.