INDUSTRIE 4.0: DE TOEKOMST MAAK JE VANDAAG!

Industrie 4.0 biedt tal van mogelijkheden en voordelen. Toch staan de toepassingen ervan in de praktijk voor veel bedrijven nog in de kinderschoenen. In deze whitepaper kan je lezen wat Industrie 4.0 precies inhoudt, welke technologieën bijdragen tot het succes, welke toepassingen de drijvende kracht erachter zijn, en welke bedrijfsvoordelen u ermee kan behalen. We lichten ook graag toe hoe PHI DATA middels zijn Smart Edge- Oplossingen uw bedrijf kan helpen om de fysieke en digitale wereld met elkaar te verbinden, en uw voordeel te halen uit Industrie 4.0. Veel leesplezier!

Download hier de whitepaper

Benieuwd hoe PHI DATA u kan helpen bij het optimaliseren van uw businessprocessen? Neem contact op met onze specialisten.

DEEL DEZE PAGINA

PHI DATA lanceert SmartProximity


PHI DATA lanceert SmartProximity, een gebruiksklare oplossing, made in Belgium, om safety distancing op de werkvloer te ondersteunen en op te volgen. Hiermee kunnen bedrijven in de industrie, logistiek, bouw, e.d.m. een werkomgeving creëren waarin de veiligheidsmaatregelen van alle medewerkers actief ondersteund en gemonitord kunnen worden.