Automatische RFID-lezers
versnellen in- en outbound

Op productiesites komen vaak grote hoeveelheden grondstoffen tegelijk binnen. Daarnaast vertrekken er hoge volumes afgewerkte producten. Een passief RFID-leessysteem is de oplossing om snel volledige pallets goederen bij de ontvangst of de verzending uit te lezen. Aangezien dit volautomatisch gebeurt, hebt u er geen kostbaar personeel voor nodig. Meegenomen is dat codes ook niet direct zichtbaar moeten zijn.

Deze oplossing versnelt niet enkel de ontvangst en verzending, door de zeer hoge leesratio is het systeem uiterst betrouwbaar. Het volautomatisch leessysteem biedt u verder een beter inzicht in de toeleveringsketen. Zo krijgt u alle in- en uitgaande goederen per kade in kaart, inclusief het exacte tijdstip waarop ze gepasseerd zijn.

Referenties

Talk to an expert

Dave Engel, Business Development Manager

Dave is specialist op het vlak van RFID, RTLS, scanning en IOT en hun toepassingen voor track & trace van goederen en personen in de industrie en de logistieke sector. Met grote gedrevenheid biedt hij een antwoord op de problematiek waarmee u dagelijks te maken hebt.