De meerwaarde van
automatische labelling

In de meeste productieomgevingen is het essentieel om snel te kunnen werken. Automatisch gedrukte identificatielabels aanbrengen is bijgevolg een must. Wij implementeren automatische print & apply-systemen die perfect synchroon met de productiestroom verlopen. Doordat ze volautomatisch en zeer nauwkeurig zijn, besparen ze u heel wat tijd en geld.

Specifieke applicatormodules brengen de etiketten op een zeer efficiënte manier aan op de producten of verpakking. Daarvoor worden ze langs alle zijden doorgerold, geblazen of aangedrukt. De nodige aansturing verloopt via etiketteringssoftware, die is afgestemd op de reglementering binnen uw specifieke sector.

Welke Print & Apply-opstellingen zijn mogelijk?

Het antwoord op deze vraag vindt u in de video hiernaast. Al zijn dit maar een aantal mogelijke opstellingen. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voo ruw omgeving.

Referenties

Talk to an expert

Rudi Lambrechts, Senior Account Manager Printing and Labelling Solutions

“Alles start met een label”, zeggen we vaak. Maar de combinatie met de juiste printer en een systeem om de labels automatisch aan te brengen kunnen u veel tijd en geld besparen. Met zijn jarenlange ervaring in deze – vaak zeer complexe – toepassingen is Rudi uw juiste gesprekspartner.