De kracht van een efficiënt
Warehouse Management System

We mogen de rol van het magazijn binnen industriële omgevingen niet onderschatten. Grondstoffen, halffabricaten, afgewerkte producten, allemaal krijgen ze er een tijdelijk onderkomen. Een sterk magazijnbeheer is dan ook cruciaal om uw site efficiënt te laten functioneren.

Voor de industrie leveren wij met IDwms® een gebruikersvriendelijke software voor magazijnbeheer, die ondersteuning krijgt van auto-ID-technologie. Elke ‘drager’ – doorgaans een pallet – en elke magazijnlocatie rusten wij uit met een uniek barcode ID-nummer. Dat laat toe om via mobiele terminals alle interne goederenbewegingen op de voet te volgen. Zo kunt u magazijnlocaties tijdig herbevoorraden, productielijnen snel van de juiste goederen voorzien en afgewerkte producten vlot beheren. De software zorgt er verder voor dat barcode-etiketten en andere documenten automatisch afgedrukt worden. Vanzelfsprekend integreren wij het WMS met uw achterliggende systemen en genereert de software de gewenste rapportages.

Referenties

Talk to an expert

Kurt Nauwelaerts, Business Development Manager

Kurt specialiseert zich enerzijds in oplossingen op vlak van registratie en inventarisatie van assets en anderzijds – specifiek voor uw magazijn – in WMS en oplossingen voor stockbeheer. Zodra de goederen uw organisatie verlaten, zorgt hij met de proof of delivery/proof of collect oplossing voor een traceability tot bij de eindklant. Kurt kent uw uitdagingen dankzij zijn vele jaren ervaring in de industrie en de logistieke sector. Hij bespreekt ze graag met u om vervolgens een passend advies te geven.