Meer vat op
work in progress

De juiste transportmiddelen tijdig aanleveren aan soms wel honderden werkplekken, het is voor de huidige procesindustrie een grote uitdaging. Bovendien is het geen sinecure om duizenden dragers te beheren volgens de prioriteit van klantenorders en het FIFO-principe.

Hierbij kunnen we helpen door alle WIP-dragers (Work in Progress) van RFID-tags te voorzien. Zo beschikt u steeds over realtime gegevens die toelaten om grondstoffen en onderdelen tijdig op alle werkplekken te leveren. Met een efficiënte workflow managementoplossing vermijdt u niet alleen downtime maar ook foute productcombinaties. Bovendien verhoogt u de productiedoorvoer en arbeidsproductiviteit. Doordat het mogelijk wordt om lean te werken, vermindert ook de voorraad aan de lijn.

Referenties

Talk to an expert

Dave Engel, Business Development Manager

Dave is specialist op het vlak van RFID, RTLS, scanning en IOT en hun toepassingen voor track & trace van goederen en personen in de industrie en de logistieke sector. Met grote gedrevenheid biedt hij een antwoord op de problematiek waarmee u dagelijks te maken hebt.