fbpx

Lieven Van Nuffel start als Business Development Manager bij Simac PHI DATA voor het vermarkten van de Smart Edge oplossingen IDstock® en IDasset®

Wemmel, 21 september 2023 – Lieven Van Nuffel start als business development manager bij Smart Edge specialist Simac PHI DATA. Binnen de Integrated Solutions afdeling zal hij zich toeleggen op het in de markt zetten van de IDstock® en IDasset® oplossingen voor voorraad- en assetbeheer. Met zijn ruime ervaring in de sector en zijn uitgebreid netwerk is Lieven Van Nuffel de geknipte persoon voor de verdere ontwikkeling van deze markt.

IDstock® en IDasset® bieden een grote toegevoegde waarde aan iedere organisatie. “Als bedrijven geen goed zicht hebben op hun voorraden of assets (equipment), heeft dat zowel een effect op hun financiële positie als op hun klanttevredenheid, zegt Van Nuffel. “Voorraden voor interne productieprocessen of om interventies uit te voeren bij een klant moeten ten allen tijde voldoende aanwezig zijn. Allen zo kan je de continuïteit van de operaties garanderen en opdrachten bij klanten in één keer uitvoeren.” 

Bij veel organisaties is voorraadbeheer al op één of andere manier aanwezig, maar vaak zijn er nog blinde vlekken, bijvoorbeeld omdat de voorraad enkel boekhoudkundig bijgehouden wordt. “En dat pakken we met IDstock® aan,” zegt Van Nuffel. “We bieden een totaaloplossing die niet enkel uit software bestaat, maar tevens een vernuftige integratie voorziet van barcode en/of RFID technologie om via handhelds de voorraad te scannen. Bovendien zorgen we voor de integratie tussen onze software en de bestaande applicaties van de klant.” Bij organisaties die nog geen digitaal voorraadsysteem hebben, kan IDstock® manuele processen vervangen. IDstock® zorgt voor tijdsbesparing, vermindert het aantal fouten en stockbreuken en vermijdt overbodige bestellingen. 

Lieven Van Nuffel kan bogen op een ruime ervaring in de verkoop in de logistieke branche. Zo was hij eerder aan de slag bij zowel 3rd Wave als voor Slimstock. “Wat me bij Simac PHI DATA aantrok, is de eerlijkheid en de puurheid van de organisatie,” zegt Van Nuffel. “Simac PHI DATA pakt altijd de uitdagingen van de klant aan. Ik vind het ook fijn om bij een bedrijf te werken dat al 40 jaar aan de weg timmert en me de kans geeft om bij te leren en om mijn eigen ideeën in de praktijk te brengen.”

Ook privé houdt Lieven Van Nuffel van totaalervaringen. Zo is hij een fervent verzamelaar van vinylplaten van Techno, House en andere elektronicamuziek en demonstreert hij zijn kennis van de muziek iedere dinsdag op UrgentFM. En wanneer hij kookt zoekt hij alle verse ingrediënten samen, en kookt hij graag voor een heel gezelschap. 

“Lieven Van Nuffel is een geboren communicator en netwerker,” zegt Kurt Nauwelaerts, verantwoordelijk voor de Integrated Solutions afdeling van Simac PHI DATA. “Zijn netwerk aan contacten komt ons bijzonder goed van pas en zijn commerciële flair, zijn gedrevenheid om klanten te helpen en kennis van de markt geven hem hier een vliegende start. Al van bij onze eerste ontmoeting was hij met ons aan het meedenken, en die collaboratieve aanpak stelt hij nu ook ten dienste van onze klanten.”

Over Simac PHI DATA

Simac PHI DATA – onderdeel van de Simac Groep – is een Belgisch ICT-bedrijf met hoofdzetel in Wemmel. Verder hebben we vestigingen in Bergen (Maisières), Windhof/Koerich (Groothertogdom Luxemburg) en Ede (Nederland). Als onafhankelijke creator en integrator van Smart Edge-oplossingen kunnen we voor jouw bedrijf steeds de beste oplossingen in de markt bieden. Hierbij maken we gebruik van een brede waaier aan technologieën op het vlak van automatische identificatie, lokalisatie en Industrial Internet of Things (IIoT).

Om onze meer dan 2.000 vaste klanten te ondersteunen, kunnen we rekenen op een team van ongeveer 45 gedreven en multidisciplinaire medewerkers. Daarnaast doen we een beroep op een uitgebreid netwerk van partners om je steeds de beste totaaloplossing te garanderen.

Meer informatie

Web: https://www.phidata.be/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/phi-data-nv-sa/

Contact voor pers:

José Delameilleure

jose@josedelameilleure.be

+32 473 93 83 24

Deel dit bericht

Bekijk onze oplossingen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe toepassingen

Meer info over onze diensten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met expert Kurt.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@phidata.be.

This site is registered on wpml.org as a development site.