Etiketteersoftware

PHI DATA® kan u verschillende etiketteersoftwarepakketten aanbieden. Hieronder vindt u de twee meest verkochte. Beide producten laten u toe om uw eigen labelontwerpen op een flexibele manier op te maken, met barcodes of RFID en volgens diverse vereisten zoals GHS, GS1, enz.

 

Bartender etiketteringsoftware

 

BarTender

 

Etikettering- en barcodesoftware die meegroeit met uw bedrijf

Met de vier edities van BarTender kunt u uw systeem eenvoudig upgraden naarmate uw bedrijf groeit, zonder de extra kosten en complexiteit van het kopen van toegevoegde producten.

Met de BarTender software kunnen organisaties hun veiligheid, beveiliging en efficiëntie verbeteren door het creëren en automatiseren van het afdrukken en beheer van etiketten, barcodes, RFID-tags en plastic kaarten.

BarTender biedt de middelen om eenvoudig en efficiënt labels en sjablonen te ontwerpen. Vanaf elk systeem, besturingssysteem of apparaat start u afdrukopdrachten. De software helpt u bij de automatisering van afdrukken, de controle over de afdrukstatus en verbruiksartikelen en het stroomlijnen van de productie. Tegelijk genereert BarTender een volledig en veilig beheer van het afdrukproces. Bovendien kan het ervoor zorgen dat alle afdruksystemen beschikbaar zijn met toezicht en rapportage.

 

NiceLabel etiketteringsoftware

 

NiceLabel

Snel en eenvoudig aan de slag

Met de softwarepakketten van NiceLabel kunt u meteen aan de slag. Er zijn zes softwarepakketten beschikbaar die zijn verdeeld over drie categorieën. Zo hebt u altijd de juiste software voor uw bedrijf. Van een simpele design- en printoplossing tot de aansturing van een complete codeer- en etiketteerlijn. NiceLabel software maakt het voor u mogelijk. U kan vooraf gedefinieerde etiketvoorbeelden selecteren of uw eigen versie maken in enkele minuten. Zelfs als u nog nooit eerder een etiket heeft gemaakt.

Het labelbeheersysteem van NiceLabel helpt u bij het transformeren en verminderen van de totale kosten van uw etikettering.

 

Bent u op zoek naar een geschikte etiketteringsoftware? Neem dan vandaag contact op met onze sales team. Zij adviseren u graag bij uw keuze.