VIL Summit 2015

Op 29 oktober 2015 organiseert het VIL (Vlaams Instituut voor de Logistiek) de derde editie van de VIL Summit 2015tweejaarlijkse summit ‘Supply Chains of the Future’. Ditmaal rond het thema ‘Disruptive innovation in logistics’. Drones en zelfrijdende wagens zullen in de toekomst pakketjes leveren. Robots en slimme brillen nemen het werk in magazijnen over. Big data bepalen ons leven. Start-ups ontwrichten hele bedrijfstakken met hun ‘disruptive innovation’. Of loopt het allemaal zo’n vaart niet? Nieuwe technologieën creëren nieuwe mogelijkheden, maar zijn ze een gevaar voor bedrijven die zich niet aanpassen? Zijn het ontwrichtende, radicale innovaties die de sector en bestaande business modellen op hun kop zetten? Moeten bedrijven meegaan met nieuwe ‘trends’? Hoe zijn ze te herkennen en hoe anticipeer (of reageer) je als bedrijf? Topsprekers uit binnen- en buitenland geven hun visie op de toekomst voor de logistiek sector. Doel van de summit is het publiek te inspireren, motiveren en - wie weet - laten ageren.

De summit wordt een conferentie met ruime netwerkmogelijkheden, in de loop van de dag en tijdens de afsluitende netwerkreceptie.

Als Silver Sponsor zal PHI DATA aanwezig zijn om met u van gedachten te wisselen over de laatste ontwikkelingen en de impact op business processen. Wij ontmoeten u er graag!

Locatie: Kinepolis Antwerpen

Meer informatie over de Summit vindt u hier.