Workshop: Betere klantenbinding door self-shopping en persoonlijke service - 4 of 9 mei

 
U I T N O D I G I N G - 4 of 9 mei 2017
Betere klantenbinding door self-shopping en persoonlijke service
Wat als u instrumenten had die uw klantenbinding versterken en de winkelervaring zo aangenaam mogelijk maken?
En wat als deze tools ook uw operationele kosten verlagen? Interessant, toch?
 
Wij hebben het antwoord op deze uitdaging: ShopEvolution!
De mobiele toestellen met de allernieuwste technologie zijn gebruiksvriendelijk. Self-shopping wordt hiermee kinderspel! ShopEvolution geeft u daarnaast de kans om klanten gepersonaliseerde informatie aan te bieden, zoals realtime prijsaanpassingen, kortingen, speciale aanbiedingen, boodschappenlijstjes enz.
 
De self-shopping oplossing maakt het winkelen sneller, waardoor klanten tijd besparen. Daarnaast kan u ook hun wachttijd verminderen door de goederen in hun winkelkar door uw medewerkers te laten scannen (queue-busting). De klant krijgt daarna een ticket waarmee hij/zij naar de (al dan niet bemande) kassa gaat en meteen kan afrekenen. U hoeft geen extra kassa te openen en de klant hoeft niet alles uit de winkelkar te nemen en er weer in te leggen.
 
Maak ook gebruik van de functionaliteiten zoals prijszetting, voorraadbeheer, inventaris, herbevoorrading, in-store picking en nog veel meer om de efficiëntie te verhogen.
 
Kom zelf ontdekken wat ShopEvolution voor u en uw klanten kan betekenen tijdens een van onze workshops op 4 of 9 mei 2017. Deze vinden plaats in ons vernieuwde Experience Centre (Heide 11, 1780 Wemmel).
​​
Programma
 
10.00 u:
Aankomst en welkom
 
10.15 u:
Inleiding door PHI DATA
 
10.45 u:
Shopevolution: hoe klantenbinding verhogen en kosten besparen?
Eerst hoort u van Pedro Roman, Sales Manager – Retail BeNeLux bij Datalogic,
wat Shopevolution inhoudt en hoe het reeds wordt ingezet om de winkelervaring naar een ander niveau te tillen. Daarna mag u het zelf proberen: wij hebben een demo-installatie ter beschikking waarmee u zelf aan de slag kan.
 
12.15 u:
Lunch & netwerken
 
13.30 u:
Slot
 
 
 
Aarzel niet, de plaatsen zijn beperkt!
 
​We kijken ernaar uit u op 4 of 9 mei te ontmoeten in ons Experience Centre!
 
Het PHI DATA team​