14/06/2018 - 2018 - Het jaar van de digitale transformatie

Digitale transformatie: uitdagingen en kansen

Digitale transformatie 2018Op donderdag 14 juni organiseert PHI DATA een infosessie omtrent het belang van digitale transformatie in de supply chain. Als keynote laten we specialist Luc Blyaert aan het woord. Hij kaart het belang van digitale transformatie en de impact van disruptieve technologieën aan.

Onze klanten Mazda Motor Logistics Europe en Continental Tires vertellen daarna zelf hoe ze de uitdagingen en kansen van deze nieuwe technologieën in de praktijk aanpakken met de inzet van Auto-ID- oplossingen.

Programma:

10u00 : Ontvangst en registratie

10u15 : Introductie door Guy Couder (CEO van PHI DATA)

10u30 : Keynote door Luc Blyaert : “Belang van digitale transformatie anno 2018”

Digitale transformatie is absoluut geen buzzwoord. In alle industriesectoren staat het op de agenda, al dan niet met een echt concreet uitgewerkt plan. Voor sommige bedrijven gaat het niet snel genoeg, andere ondernemingen wachten nog steeds af. Toch wordt 2018 de definitieve doorbraak van de digitale transformatie; niet alleen omdat het echt moet, maar ook omdat de economie sterk aantrekt en de opportuniteiten voor de hand liggen.

De winnaars van morgen zijn diegenen die vandaag de digitale roadmap uitwerken!

10u50 : Interactieve discussie + Q&A

11u00 : Overzicht van Auto-ID & IoT oplossingen voor efficiënte digitale transformatie in de supply chain - PHI DATA

11u45 : Klantencases digitale transformatie: 

Mazda Motor Logistics Europe: RFID-oplossing voor intelligent asset management - Kris van Vossel, Logistics Innovation Manager PS&L (Nederlandse presentatie)

Continental Tires: optimalisatie, lokalisatie en doorstroming van halffabrikaten via RTLS 

 

13u00 : Lunch, netwerken & gepersonaliseerde demo's

14u30 : Einde

 

Luc Blyaert

Luc Blyaert is spreker en moderator op heel wat events over digitale transformatie en disruptie. Hij wordt door diverse media ook regelmatig als opiniemaker en expert gevraagd. Hij begon zijn loopbaan bij Het Laatste Nieuws en werkte vervolgens voor diverse magazines in binnen- en buitenland. Ruim twintig jaar was hij journalist bij Data News, waarvan negen jaar als hoofdredacteur. In 2014 kreeg hij de B2B Press Award voor Best Editorial en Best Integration Print-Digital. Luc Blyaert is tevens erefellow van de KU Leuven Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen.


Ontdek wat digitale transformatie inhoudt voor uw organisatie en kom naar de interactieve sessie op 14 juni 2018!

Schrijf in via de knop hieronder. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven