Fabrikant Partners

 

Hieronder vindt u een lijst met onze belangrijkste leveranciers met wie we reeds jaren succesvol samenwerken.

 

Datalogic Platinum partner

Datalogic

Datalogic is producent van barcode readers, mobiele computers en RFID-systemen die toepasbaar zijn in de industriële sector, productie, transport, logistiek, gezondheidszorg en retail.

Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om mensen, dingen en informatie te verbinden met behulp van precisietechnologie. Het productaanbod loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots. 

Epson Gold Partner
Extronics

Extronics 

Met Extronics kunnen klanten slim, veilig en verbonden werken met oplossingen voor draadloze netwerken, veiligheid van werknemers en asset management. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van klanten bij het verbeteren van de efficiëntie, veiligheid en productiviteit in gevaarlijke zones en in zware industriële omgevingen.

Honeywell

Honeywell is een toonaangevende fabrikant van high-performance beeld- en laser gebaseerde hardware voor de captatie van gegevens, met inbegrip van robuuste mobiele computers en barcode scanners, radiofrequentie-identificatie-oplossingen, voice-enabled workflow en printoplossingen. Daarnaast biedt HSM geavanceerde software, service en professionele oplossingen. Sinds 2007 Honeywell heeft verschillende bedrijven verworven zoals Handheld Products, Metrologic, LXE, Intermec met inbegrip van Vocollect, Datamax-O'Neil en Movilizer om een leider in de Auto-ID markt te worden.

Honeywell

Mojix

Mojix is een Amerikaans bedrijf met een revolutionair nieuw concept voor RFID-systemen. Door te werken met technologie die is gebaseerd op ruimtecommunicatie, maken de oplossing van Mojix het mogelijk de complete supply chain van bedrijven te monitoren en te streamlinen.

Printronix

Printronix levert geavanceerde printoplossingen voor de industriële markt en de distributieketen, zoals matrixlijnprinters en thermische en thermal transfer barcode printers.

Stanley Healthcare Premier Partner

Stanley Healthcare

Stanley Healthcare levert complete, draadloze systemen voor het real time lokaliseren en traceren van voorwerpen en personen op basis van Real Time Location Systems (RTLS) binnen de gezondheidszorg. Oplossingen omvatten patiëntveilighied, personeelsveiligheid, draadloze condition monitoring, asset management, workflow in het OK enz.

Toshiba Tec

 

Toshiba TEC Belgium Imaging Systems is een onderdeel van de Toshiba TEC Corporation. Deze is wereldwijd actief in diverse hightech sectoren waaronder industrie, transport en logistiek, retail, onderwijs, enz. Met het hoofdkwartier in Japan en wereldwijd meer dan 80 dochterondernemingen is Toshiba een sterke partner om organisaties te helpen in slimme en vooruitstrevende  IT-oplossingen, waaronder barcode en RFID labelprinting.

Zebra

Zebra

Zebra biedt technologieën aan die een virtuele stem geven aan de activa, de mensen en de transacties van een organisatie, waardoor organisaties een groter zakelijk potentieel ontsluiten. Het brede gamma aan markerings- en druktechnologieën, waaronder ook RFID en realtime lokaliseringsoplossingen, verheldert bedrijfskritische informatie om klanten te helpen doordachte zakelijke acties te ondernemen.

 

Ook met onderstaande leveranciers hebben we een efficiënt partnership voor specifieke projecten.

 

Aginova

Aginova Inc. biedt sensor oplossingen aan die in de categorie vallen van "Internet of Things". Wij zijn gespecialiseerd in netwerkoplossingen met laag verbruik Wi-Fi sensoren die werken zowel met het web als met smart phones en tablets.

Aginova
Bartender

Bartender (Seagull Scientific)

Met de BarTender® software kunnen organisaties over heel de wereld hun veiligheid, beveiliging, efficiëntie en naleving verbeteren door creatie en automatisering van het afdrukken en beheer van etiketten, barcodes, RFID-tags, plastic kaarten en meer. 's Werelds grootste bedrijven en honderdduizenden kleine bedrijven vertrouwen op BarTender.

BlooLoc

BlooLoc heeft de best mogelijke oplossing voor indoor positionering op basis van Bluetooth Low Energy. De technologie maakt het mogelijk om mobiele tags, maar ook BLE smartphones en tablets te localiseren en te volgen met een nauwkeurigheid van 1-2 meter. De technologie van BlooLoc is reeds uitgerold in diverse reële omgevingen zoals supermarkten, ziekenhuizen, rusthuizen, bedrijfskantoren, scholen, militaire oefenkampen, etc. Het is een perfecte oplossing om personen (zoals bejaarden of kinderen), alsook voorwerpen en toestellen, te traceren.

BlooLoc

Cisco

Cisco levert consultancy, systeemintegratie, integratie en hosting voor internet-/ netwerkoplossingen. Tevens sluit Cisco partnerships met exclusief geselecteerde organisaties die een aanvulling vormen op zijn technologieën en diensten.

Check onze Technology Solution in de Cisco Marketplace.

Essensium

Essensium’s eigen Real Time Location System (RTLS) platform EPS, dat gepatenteerd werd voor zijn unieke combinatie van hoge nauwkeurigheid, ver bereik en laag verbruik wordt vooral in "Smart logistics" ingezet. De toepassingen in de logistieke sector zijn er vooral op gericht logistieke stromen in kaart te brengen, goederenlocatie te controleren en automatiseren, aanrijdingen met vorkheftrucks te voorkomen, en goederen en mensen te tracken, zowel binnen als buiten. 

Essensium

NiceLabel

Met NiceLabel Design en Print software kunt u snel labels ontwerpen en een efficiënt drukproces creëren, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf in plaats van zich zorgen te maken over drukfouten elke dag. Ontwerp snel professionele etiketten zonder investeringen te moeten doen in opleiding en codering.

Nordic ID

De Finse fabrikant Nordic ID is één van de marktleiders op het gebied van draadloze handterminals en draadloze apparatuur. Het is een pionier in het gebruik van RFID-technologie, ergonomisch design en innovatie.

Omni-ID

Omni-ID

De tags van Omni-ID hebben een zeer breed scala aan toepassingen voor het verbeteren van asset tracking, supply chain management en work-in-process. Omni-ID is de toonaangevende leverancier van RFID tags en visuele tagging systemen voor productie en logistiek, energie, IT assets en tool tracking. 

PSi Matrix

PSi Matrix GmbH ontwikklet, produceert en verdeelt performante matrix printers en is wereldwijd een vooraanstaand producent. PSi dot matrix printers zijn ontworpen voor extreem hoge belastingen, zelfs in zware omgevingen.

Soti

Soti is wereldwijd leider in de ontwikkeling van mobile device management en beveiligingssoftware.

topsystem

topsystem is een Duitse fabrikant van spraakherkenningsoplossingen (o.a. Pick by Voice, put away, …). Doordat de topsystem-oplossingen betaalbaar en efficiënt zijn, wordt het gebruik van hun Voice-technologie ook toegankelijk voor middelgrote ondernemingen of lokale entiteiten van multinationals.

Wavelink

Wavelink is een leverancier van sofware voor het beheer van de (mobiele) bedrijfsinfrastructuur.