IDstock®

IDstock® is een voorraadbeheeroplossing voor wie met diverse en moeilijk op te volgen voorraden werkt. Enkele voorbeelden zijn wisselstukken voor techniekers, verbruiksgoederen voor professionele activiteiten, zoals veiligheidsuitrusting voor gespecialiseerde arbeiders, enz.

Het grote probleem in deze omgevingen is dat de ingave van voorraadtransacties te IDWMS Lighttijdrovend is voor het betrokken personeel, maar dat tegelijk een kostenopvolging gevraagd wordt per afdeling of per project. Bovendien moet de voorraad op elk moment bekend zijn omdat het voor een aantal artikelen noodzakelijk is om een minimum voorraadpeil te behouden.

IDstock® helpt u deze objectieven te bereiken: door PDA’s en barcodes of RFID tags te gebruiken voor de identificatie van de goederen en locaties, zijn voorraadbewegingen zeer eenvoudig en snel geregistreerd.

Uw voordelen:

U bespaart tijd, er gebeuren minder fouten, u vermijdt stockbreuken en u voorkomt overbodige bestellingen. Dankzij IDstock® doet u dit alles met een minimum aan administratief werk. Bovendien kan u de verbruiken analyseren per gebruiker, per project, per afdeling en per klant.