Opvolging en beheer van activa (Asset tracking & management)

 

Helpt om de productiviteit van medewerkers te verbeteren, apparatuurgebruik te optimaliseren en operationele kosten te verlagen

asset managementWanneer zorgverleners handmatig moeten opvolgen waar kritische medische apparaten zich bevinden, vraagt dat veel tijd, waardoor hun efficiëntie vermindert en patiënten langer moeten wachten. Bovendien zijn ze meer geneigd om te hamsteren om te voorkomen dat ze tijd verliezen door het zoeken naar activa.

Met een geautomatiseerd systeem voor het volgen en beheren van activa worden deze uitdagingen eenvoudig overwonnen.

Wij bieden u drie mogelijkheden voor opvolging en beheer van activa:

 

Met barcodes

  IDasset®:

  • Vereenvoudigde inventaris en beheer van activa 
  • Gemakkelijk data importeren of exporteren
  • Alles-in-een oplossing met etiketten, printer, mobiele toestellen en software

Barcodes zorgen voor een grote nauwkeurigheid en zichtbaarheid. Met behulp van draagbare scanners en onze IDasset® software-oplossing kan u activa beheren en oplijsten, een inventaris en status update genereren en rapporteren over de resultaten.

 

Met RFID

RFID etiketten of tags laten toe om efficiënter te scannen aangezien u geen zichtlijn nodig hebt. In combinatie met onze IDasset® software-oplossing, kunt u eveneens activa beheren en oplijsten, een inventaris en status update genereren en rapporteren over de resultaten.

 

Real-time beheer van activa

Met real-time beheer van activa hebt u een real-time overzicht van de status en de locatie van uw activa. Wij bieden u twee software platforms:

  • IDrtls: ontwikkeld door PHI DATA®
  • MobileView, ontwikkeld door onze partner Stanley Healthcare