Veiligheid van het personeel

Verhoog de veiligheid en het welzijn van het personeel

Fysiek geweld of verbale agressie kunnen de oorzaak zijn inefficiëntie en ziekteverzuim bij het personeel. Bovendien is het onmogelijk voor werknemers in de gezondheidszorg om hun werk goed te doen, wanneer zij voortdurend angst hebben voor mogelijke risicovolle situaties en geen toegang hebben tot snelle hulp.

Als werkgever wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers zich zo veilig mogelijk voelen, zodat zij hun werk efficiënt en met vertrouwen kunnen uitvoeren.

Het personeel uitrusten met een elektronische badge (RFID-tag), die communiceert met het Wi-Fi-netwerk, is een eenvoudige oplossing. Als een medewerker zich bedreigd voelt, kan hij / zij met één druk op de knop alarm slaan, waardoor collega's onmiddellijk precies weten waar ze zijn, en kunnen ingrijpen. Het elimineert agressie dus niet, maar beperkt de escalatie ervan. Tegelijkertijd kan het een groter gevoel van veiligheid verschaffen voor het personeel.

Het MobileView platform (ontwikkeld door Stanley Healthcare) voorziet u van nauwkeurige gegevens zodat u de frequentie en plaats van de dreiging kan analyseren, zodat u proactief risico's kan voorkomen en beheersen.