AutoCube - 3D dieptetechnologie voor automatische dimensionering

Met minder dan de helft van de kosten van andere dimensioneringsoplossingen en met een compact, gebruiksvriendelijk ontwerp, brengt de Honeywell AutoCube 8200 automatische, nauwkeurige dimensioneringstechnologie binnen het bereik van elk bedrijf dat pakketten verzendt.

Een snel rendement op uw investeringHoneywell AutoCube 8200

De AutoCube™ 8200 Fixed Dimensioning Solution maakt gebruik van geavanceerde 3D-diepte-aftastende technologie om de afmetingen van een voorwerp onmiddellijk en met uiterste precisie te meten. Hierdoor kunnen pakketbedrijven en distributiecentra inkomsten genereren, snellere verzendtijden realiseren en workflows en opslagruimte optimaliseren. Met minder dan de helft van de kosten van concurrerende dimensioneringsoplossingen en beschikbaar via een betaalbaar gebruiksmodel, maakt AutoCube een snelle ROI voor uw bedrijf mogelijk.

 


Voordelen:

Invoicing    Factureer klanten nauwkeurig - Directe en nauwkeurige metingen worden snel doorgegeven aan verzendtoepassingen om opslagruimte en voertuigladingen te optimaliseren en klanten nauwkeurig te factureren.
Productiviteit   Verhoog de productiviteit - AutoCube 8200 elimineert handmatige metingen van pakketten - wat kostenbesparingen en productiviteitswinst oplevert, terwijl het aantal fouten vermindert.
Klanttevredenheid   Verbeter de klanttevredenheid - De AutoCube 8200 registreert direct en nauwkeurig de afmetingen van elk pakket, zodat u uw lijnen in beweging kunt houden, met tevreden klanten.
Voertuigruimte   Optimaliseer voertuigruimte - Door het automatisch meten van pakketafmetingen, biedt AutoCube 8200 u betrouwbare informatie om snel zowel magazijnopslagruimte als voertuigbelastingen te optimaliseren.
Workflow   Verbeter workflows - Automatische dimensionering elimineert menselijke fouten die mogelijk tot langere wachttijden en hogere kosten kunnen leiden.
ROI   Krijg een snel rendement op uw investering - AutoCube 8200 zorgt voor verhoogde operationele efficiëntie tegen een fractie van de kosten van concurrerende oplossingen - een optimale waarde die snel rendement op investering oplevert.
Uptime   Zorg voor maximale uptime - Door dimensionering als een service aan te bieden, zorgen wij ervoor dat de downtime tot een minimum wordt beperkt en uw apparaat veilig is en topprestaties levert.
Bedrijfsinzichten   Krijg kritische bedrijfsinzichten - De gegevens en analyses van AutoCube 8200 leveren cruciale inzichten in de staat van uw bedrijf, zodat u realtime aanpassingen kunt maken om de bedrijfsvoering te verbeteren.

 

 

 

InformatieReken op PHI DATA® voor de efficiënte integratie van de AutoCube-oplossing in uw omgeving.

Neem vandaag nog contact op voor een demo of een afspraak.