Automatische Print & Apply

Afdrukken en automatisch aanbrengen van labels

Het belang van het automatiseren van het productieproces voor logistieke etiketten wordt vaak onderschat. Gewoon afdrukken is tegenwoordig nochtans niet voldoende. Dankzij het automatisch aanbrengen van labels op dozen en pallets bespaart u tijd en geld en vermindert u fouten.

Onze printers en applicatoren zorgen ervoor dat de etiketten volautomatisch worden afgedrukt en aangebracht - met of zonder contact - op het product, de verpakking of het pallet. Dit kan zowel met voorbedrukte etiketten als met on-demand gedrukte etiketten. Onze applicatoren doen dit 100% nauwkeurig en zijn bovendien geschikt voor de meest veeleisende omgevingen.

 

Hieronder een video met de CAB Hermes C waarbij tweekleurige etiketten automatisch worden geprint en aangebracht.

Andere leveranciers van applicatoren zijn o.a. Toshiba Tec (video)  en Eticoncept (video).

Er is een Print & Apply oplossing voor ieders budget: wij hebben de oplossing die het best bij uw noden past op het vlak van snelheid, flexibiliteit en afmetingen van etiketten. Daarbij werken wij met de meest betrouwbare merken van printers en applicatoren. 

Deze print & apply oplossing kunt u perfect opzetten binnen een LabelEasy totaalformule die alles omvat vanaf het uittekenen van de technische oplossing, het installeren en in bedrijf stellen, de leveringen, het onderhoud tot de software-ondersteuning en de volledige integratie.

Kies met LabelEasy voor een OPEX-formule die u toelaat zorgeloos uw etikettering te beheren zonder voorafgaande investering.

 

Print & Apply versies

       
 

ESSENTIAL

Een Print & Apply-module om de voorkant, achterkant, bovenkant of zijkant te etiketteren.

Deze functies zijn standaard voorzien in de etiketteermachine.

De machine is ontworpen om labels met verschillende afmetingen aan te brengen zonder grote aanpassingen.

 

 

EXTENDED

Deze module is bedoeld om etiketten aan te brengen op een stilstaand of bewegend product dat aan een hogere snelheid beweegt.

Keuze in printresolutie van 200 of 300 dpi en ook beschikbaar in 4 en 6 inch.

 

       
 

FLEX

De Print & Apply-module staat hier garant voor een betrouwbare, kwalitatieve labelling van producten op automatische productielijnen.

De mogelijkheid om een toestel op maat van de klant te ontwikkelen.

 

 

 

Neem vandaag contact op met onze specialisten:

 

pls@phidata.be

Tel. 02/ 460 71 12

 

 

Lees hieronder wat onze klanten over deze oplossing vertellen: