Oplossingen voor Overheid, Administratie & Banken, Diensten- & Nutsbedrijven

 

|| Overheid en administratie

De overheid en administratieve diensten gebruiken “tracking & tracing” vaak om materiaal in en uit te slaan. Het leger past deze technologie bijvoorbeeld toe om wapens op te volgen die binnenkomen voor revisie, maar er zijn ook ministeries die bepaalde processen digitaliseren. Afhankelijk van de situatie en specifieke noden kan u kiezen voor een barcode- of RFID-oplossing.

|| Banken

Bank

 

Banken en verzekeringsmaatschappijen hechten veel belang aan hun processen. De administratie en opvolging van de interne en externe geldstromen, waardepapieren en diverse dossiers moet accuraat gebeuren. De totaaloplossingen van PHI DATA® optimaliseren die processen. 

 

|| Diensten- en nutsbedrijven

Voor diensten- en nutsbedrijven is het mobiliseren van de buitendienst een zeer nuttige Auto ID-toepassing. Monteurs die onderweg of bij klanten zijn kunnen op hun PDA relevante informatie alvast op locatie invoeren. Of ze kunnen diezelfde PDA gebruiken om iets op te zoeken op de server. Bovendien kunnen ze vanop kantoor worden opgevolgd en bijgestuurd in geval van vertraging of dringende opdrachten.

Oplossingen:

 

Lees hieronder wat onze klanten vertellen over onze oplossingen:

Gevangenissen met Laundry Management

Automatisering laundry management bij de penitentiaire inrichtingen van Leuze en Marche-en-Famenne

Fabricom tekent voor Belgische primeur met grootste RFID-project
Woonhaven Antwerpen - Sneller en efficiënter voorraadbeheer dankzij maatwerksoftware
Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België automatiseren inventarisatie van kunstwerken