LabelEasy, Managed Labelling Solution aan een vaste prijs per etiket

LabelEasy
Zonder een etiketteersysteem is het bijna onmogelijk om producten in de supply chain nauwkeurig te identificeren en te volgen. Gelukkig worden de systemen om etiketten af te drukken steeds sneller, efficiënter en flexibeler. Bovendien bieden ze een steeds betere kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vandaag kan een groot gedeelte van het etiketteerproces vereenvoudigd worden, waardoor u zich kan concentreren op uw kerntaken. Het enige dat u nog moet doen is de rol met lege etiketten in de printer steken. Ons antwoord voor de uitdaging is LabelEasy.

LabelEasy is een alles-in-een etiketteeroplossing. U betaalt een concurrentiële vaste prijs per etiket en wij bieden u een gepland leveringsplan voor etiketten en toebehoren en daarbovenop een all-in onderhoudsplan. Dit betekent ook dat u geen investering vooraf moet doen.

 

Uw voordelen:

  • 1 contract
  • 1 oplossing
  • 1 prijs per label
  • Geen investering vooraf

 

Indien u ook gebruik wil maken van een applicator voor het automatisch aanbrengen van labels op producten of verpakkingen, dan kunnen wij u een Print & Apply oplossing aanbieden die te combineren is met LabelEasy. 

Bekijk de video hieronder (Engels):

 

 

 

 

Lees meer over onze succesvolle implementaties van LabelEasy bij onze klanten: