Betere klantenbinding door self-shopping en persoonlijke service

Wat als u instrumenten had die uw klantenbinding versterken en de winkelervaring zo aangenaam mogelijk maken? En wat als deze tools ook uw operationele kosten verlagen? Interessant, toch?

Wij hebben het antwoord op deze uitdaging: ShopEvolution!

De mobiele toestellen met de allernieuwste technologie zijn gebruiksvriendelijk. Self-shopping wordt hiermee kinderspel! ShopEvolution geeft u daarnaast de kans om klanten gepersonaliseerde informatie aan te bieden, zoals realtime prijsaanpassingen, kortingen, speciale aanbiedingen, boodschappenlijstjes enz.

De self-shopping oplossing maakt het winkelen sneller, waardoor klanten tijd besparen. Daarnaast kan u ook hun wachttijd verminderen door de goederen in hun winkelkar door uw medewerkers te laten scannen (queue-busting). De klant krijgt daarna een ticket waarmee hij/zij naar de (al dan niet bemande) kassa gaat en meteen kan afrekenen. U hoeft geen extra kassa te openen en de klant hoeft niet alles uit de winkelkar te nemen en er weer in te leggen.

Maak ook gebruik van de functionaliteiten zoals prijszetting, voorraadbeheer, inventaris, herbevoorrading, in-store picking en nog veel meer om de efficiëntie te verhogen.